Honor 60 modeli için geri sayım başladı

Honor Magic 3 ve 3 Pro fiyatları açıklandı

Akıllı telefon pazarındaki zinde isimlerden biri olan Honor yeni amiral gemisi için geri sayıma geçmiş durumda. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Honor 60 modeli için geri sayım başladı. Akıllı telefon sektöründeki köklü isimlerden biri olan Honor adeta ikinci baharını yaşıyor diyebiliriz. Bilindiği üzere Honor uzun yıllar boyunca Huawei’nin yan markası olarak ün salmıştı. Fakat Huawei’nin ambargo kurallarından ötürü düzeni bozulunca Honor’ı Çin’de oluşturulan bir konsorsiyuma satmak zorunda kalmıştı.

Huawei, Honor’ı satınca, Honor üzerine uygulanan ambargolar da kalkmış oldu. Elbette Honor yönetimi bu iş için hayli mesai sarf etti. Yani tüm ambargolar durduk yere, birden bire kaldırılmadı.

honor magic3 tanıtıldı

Honor 60 modeli için geri sayım başladı

Hali hazırda satışa çıkan Honor modellerinde Google servisleri yer alıyor. Sadece bu durum bile Honor’ın hızlı bir şekilde satışlarını arttırmasını sağladı.

Çin’de bile önemli bir satış başarısı yakalayan Honor, şimdi de model yelpazesini genişletme yönünde önemli adımlar atıyor. Son sızdırılan bilgilere göre Honor önümüzdeki ay yeni amiral gemisi modelini tanıtacak.

Honor 60’ın yeni Qualcomm tabanlı yonga seti Snapdragon 898’le geldiği yönünde bazı bilgiler var. Fakat bunlar henüz doğrulanmış değil. Elbette burada bizi asıl ilgilendiren nokta bu telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı. Bunu da zaman gösterecek. Keza Honor hala Türkiye pazarına uyum sağlayabilmiş değil.

Lenovo yılın üçüncü çeyreğinde rekor rakamlara ulaştı