Honor Magicbook 14 serisi için geri sayım başladı!

1600244138 HONOR MagicBook Pro 02

Son zamanlarda yaptığı atılımlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Honor, şimdi de yeni dizüstü bilgisayar modelleri ile adından bahsettirmeyi planlıyor.

Honor Magicbook 14 serisi için geri sayım başladı! Honor, son sosyal medya paylaşımına göre, bu ayın ilerleyen günlerinde Çin’de en son MagicBook dizisi dizüstü bilgisayarlarını tanıtacağını duyurdu. Yeni MagicBook 14 dizüstü bilgisayarların lansman tarihi, gelecek hafta olarak belirlendi.

honor google play

Huawei’nin eski yan kuruluşu olan Honor, 13 Nisan 2023 tarihinde yeni MagicBook dizüstü bilgisayar modellerini duyuracak. Resmi notlara göre, Çinli akıllı telefon üreticisinin en son dizüstü bilgisayarları, ‘Süper Uzun Batarya Ömrü’ sunmayı ve yetenekli performansla birlikte gelmeyi hedefliyor. Diğer bir deyişle, yaklaşan MagicBook 14 serisinin, yeni donanım ve akıllı enerji verimliliği sayesinde uzun saatler boyunca dayanabilecek ultrabook’lar olacağı açık.

MagicBook V 14

Honor Magicbook 14 serisi için geri sayım başladı!

Şimdiye kadar bildiğimize göre, 2023 MagicBook 14 Sürümü aynı zamanda “Trident” olarak da adlandırılıyor. Ola Zhuwang’ın bu isim yorumuna göre, ilk çatal, yeni dizüstü bilgisayarın uzun ömürlü yönünü belirtirken, diğer ikisi performansını veya Honor’un akıllı bağlantısını sergileyebilir. Maalesef, yaklaşan 2023 MagicBook 14 dizüstü bilgisayar modeli ile ilgili farklı bilgilere sahip değiliz.

Honor MagicBook X 14 ve X 15'i 10. Nesil Intel işlemcilerle piyasaya sürdü

İsminden de anlaşılacağı gibi, yeni dizüstü bilgisayarın muhtemelen 14 inçlik bir ekran özelliğine sahip olması bekleniyor. Önceki modeller 2.1K çözünürlüğe, 300 nit maksimum parlaklığa ve %100 sRGB renk gamına kadar sunuldu. Ayrıca, Honor daha önce AMD ve Intel destekli modeller sunmuştu, bu yüzden en son Ryzen 7000 serisi veya Intel Core 13. Nesil işlemcilerin dizüstü bilgisayarları güçlendirmesi bekleniyor. Honor Magicbook 14 serisi için geri sayım başladı!

Star Wars hayranlarına iyi haber: Üç yeni film yolda