Honda araçları özel krediyle alınabilecek: Yepyeni bir kampanya başladı

Yeni 2018 Honda CR V Avrupa’ya ulaştı

Otomotiv dünyasının güçlü devleri arasında yer alan Honda araçları özel krediyle satın alınabilecek. Haziran ayına özel olan bu kampanya, kullanıcılara araba sahibi olma fırsatı sunacak.

Otomobil dünyası özellikle son dönemlerde yüksek fiyatlarla boğuşuyor. Bu nedenle kullanıcılar biraz daha fiyatı düşük olan modellere yönelmeye çalışıyor. Honda durumun farkında olduğu için kullanıcılara nakit sağlayabilecek bir proje başlattı.

Yeni Civic ve CR-V modelleri için özel olarak başlatılan bu proje kapsamında kredi kampanyası sunulacak. Böylece nakit sorunu olan kullanıcılar kredi ile bu problemini gidermiş olacak. Honda bu tür kampanyalar ile birlikte otomotiv sektörünü hareketlendirmeye çalışıyor

Honda araçları özel krediyle daha rahat alınabilecek

Honda tarafından kampanya ile sunulan bu araçlar zengin donanım ve performansa sahip. Ayrıca yakıt konusunda son derece verimli bir performans sunuyor. Honda Civic Sedan modelinin Elegance donanım paketi kullanıcılara yine verilmeye devam edilecek.

Honda araçları özel krediyle

Civic Sedan modelinin 1.6L benzinli versiyonu için 303 bin 400 TL fiyat belirlenmişti. Kullanıcılar kampanya kapsamında 35 bin TL miktarına kadar kredi kullanabilecek. Ayrıca kredilerin faiz oranları yüzde 0,99 seviyesinde olacak.

2020 Honda CR-V fiyatları zamlandı

CR-V modeline sahip olmak için 100 bin TL’ye kadar kredi kullanımı yapılabilecek. 12 ay vadeli olarak ve yüzde 0,70 faiz oranı ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Bu tür kampanyalar muhtemelen birçok otomotiv şirketi tarafından yaz ayları boyunca devam edecek. Şimdilik Honda işaret fişeğini attı. Peki siz bu kampanyalar hakkında ne düşünüyorsunuz?