Hogwarts Legacy de 32 GB RAM istiyor

Hogwarts Legacy

PC’de oynamak için en az 32 GB RAM gerektiren oyunların sayısı artıyor. Bu yıl çıkacak Hogwarts Legacy de en az 32 GB RAM istiyor.

Bildiğiniz gibi son dönemde PC oyunculuğu yeniden yükselişe geçmiş durumda. Bir yandan Steam sayesinde bağımsız oyunlar çok daha popüler hale gelirken, bir yandan da bir dönemde konsollara özel çıkan büyük oyunlar artık PC’ye de gelmeye başlamış durumda. PC oyuncularının hayallerini süsleyen bu “büyük” oyunlar PC’ye geliyor gelmesine ama herkes bu oyunları oynayamıyor. Çünkü bu oyunları oynayabilmek için gerçekten sağlam bir bilgisayara sahip olmak gerekiyor. Bu oyunları oynayabilmek için gereken sistem gereksinimleri her geçen gün biraz daha ulaşılması zor hale geliyor. Son dönemde de artık minimum 32 GB RAM isteyen oyunlar hayatımıza girmeye başlamış durumda. Üstelik bunlara çok yakında bir yenisi daha eklenecek.

Hogwarts Legacy 10 Şubat 2023'e ertelendi

Son yılların en heyecanla beklenen oyunlarından Hogwarts Legacy, PC’de oynamak için en az 32 GB RAM gerektirecek. WB Games Avalanche tarafından yapılan resmi açıklama, oyun severleri üzecek bu detayı ortaya çıkardı. Görünüşe bakılırsa Hogwarts Legacy’yi PC’de oynayabilecek oyuncuların sayısı çok da fazla olmayacak.

Hatırlarsanız PC’de 32 GB RAM gerektiren ilk oyun Returnal’ın PC versiyonuydu. Returnal’dan sonra bir 2023 oyununun daha 32 GB RAM gerektiriyor olması, PC oyuncularının sistemlerini yenileme vaktinin geldiğini gösteriyor. Çünkü görünüşe bakılırsa yeni trend bu olacak.

Moto G53 ve G73 tüm hatlarıyla görüldü