Hogwarts Legacy 10 Şubat 2023’e ertelendi

Hogwarts Legacy 10 Şubat 2023'e ertelendi

Hogwarts Legacy geliştiricisi Avalanche Software, oyunun bir kere daha ertelendiğini duyurdu. İşte beklenen oyunun yeni tarihi ile ilgili tüm detaylar.

Warner Bros. Interactive Entertainment, şu anda kesin bir çıkış tarihi olan oyunu bir kez daha erteledi. Hogwarts Legacy 10 Şubat’ta PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S’ye gelecek. Switch çıkış tarihi yakında açıklanacak ve bu da sürümün daha fazla gecikmeyle karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Hogwarts Legacy Twitter hesabındaki bir tweette, “Ekip sizin oynamanız için heyecanlı, ancak mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Hogwarts Legacy 10 Şubat 2023'e ertelendi

Oyun, 2020’nin sonunda, ertesi yıl çıkması beklenen bir sürümle duyuruldu. Warner Bros., Hogwarts Legacy’yi 2022’ye erteledi ve daha sonra bu tatil sezonunda geleceğini söyledi. Ancak oyunu bir kez daha geciktirdi. Hogwarts Legacy, Harry Potter evreninde geçen bir aksiyon RPG’si, ancak The Boy Who Lived’den çok önce geçen bir hikayeye sahip. Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nda bir öğrenci olarak iksirler yapacak, büyüler öğrenecek, vahşi yaratıkları evcilleştirecek ve derslere katılacaksınız. Ardından öğrendiklerinizi alıp düşmanlarınızı savuşturmak için kullanmanız gerekecek. Bu yıl oyun severler için iyi haberler geldiği kadar kötü haberler de geldi. Bu gecikme haberi de kötü haberler arasında yer alıyor diyebiliriz.

Galaxy Z Fold 4 40 bin TL’lik fiyatıyla başarılı olabilecek mi?