Hitman Ön Siparişleri İptal Edildi

Hitman Ön Siparişleri İptal Edildi

Hitman’in Ön Siparişleri iptal edildi.

PlayStation 4’te yer alan PlayStation Store üzerinden, Ön Sipariş ile Hitman aldıysanız siparişiniz iptal olmuş olabilir.

Square Enix’in yaptığı açıklamaya göre bunun sebebi arka planda yaptıkları değişikliklermiş. Square Enix’in Piyasaya sürmeye hazırladığı Yapımlardan biri olan Hitman’ın, PlayStation Store üzerinden gerçekleştirilen Ön Siparişleriyle ilgili olarak Oyunu; Ön Sipariş ile satın alan Kullanıcılara, Sony tarafından birer bilgilendirme E-Postası gönderildi.

Sony gönderdiği E-Postada: “Ön Sipariş ile satın aldığınız Ürünün yapısı değişikliğe uğradığından dolayı işleminiz iptal edilmiştir” açıklamasına yer verdi.

Bu durumda tüm Ön Siparişler iptal edilerek Oyuncular bilgilendirildi. Square Enix’in paylaştığı açıklamaya göre revize edilen Oyunun daha sonra yeniden PlayStation Store’da, Ön Siparişe sunulacağı söylendi.

Oyunun geliştirici ekibi IO Interactive’in yaptığı açıklama ise kafaları bir hayli karıştırdı. Oyuncuların herhangi bir paniğe kapılmaması gerektiğini belirten Square Enix; Oyunun belirlenen tarihte, değişikliğe uğramadan piyasaya sunulacağını ifade etti.

Hitman’in; PlayStation 4 Beta Testi, 12 Şubat’ta başlayacak. PC Beta testi için 19 Şubat’a kadar beklemeniz gerekecek.

Xbox One için herhangi bir Test olmayacak. Hitman’in çıkışı ise Mart ayında bütün platformlara olacak. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

The Division’un Videosu ortaya çıktı!