Hitman Beta Yayınlandı!

hitman

#İŞBİRLİĞİ

IO Interactive’ın en popüler yapımı Hitman’ın yeni halkası Hitman 2016, gün itibariyle Sony PS4 platformunda, beta sürüm olarak yayınlandı. 

Her ne kadar Hitman 2016’nın piyasaya çıkış tarihi, Mart ayını işaret etse de; yapımın Sony PS4 için geliştirilen Beta sürümü birkaç saat önce indirime açıldı. Elbette söz konusu beta sürüm, sadece ve sadece ön sipariş veren kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Hitman’in beta sürümü,oyunun giriş bölümlerini, kullanıcıların beğenisine sunuyor. Oyunda, gizli organizasyon ve onun kuruluşuna ait pek çok ipucu bulunurken,  Agent 47’nin teşkilata nasıl katıldığı da açıklanıyor. Buna ek olarak, oyunda Diana Burnwood isimli karakterin tarihi de açığa kavuşuyor. Hatta Diana Burnwood, bazı bölümlerde oynanılabilir karakter olarak göze çarpıyor.

Her şeye karşın, Hitman 2016’nın, bizim açımızdan derin hayal kırıklıklarını yaşattığını belirtmeden geçemeyeceğiz. Şaşırtıcı biçimde, yapım mevsimlere bölünmüş ve tam bir oyun olarak satışa sunulmayacak. Aksine Mart’tan, Eylül’e kadar her ay yeni bir bölüm ile karşılaşacağız. Telltale Games, The Walking Dead ve Game of Shadows oyunlarında bu stratejiyle çok başarılı olmuş olsa da, IO Interactive’in Hitman’i, karşımıza daima tam sürüm olarak çıkmıştı. Bu da pek çok oyun müdaviminin kafasında soru işaretleri doğmasına neden oluyor.

Sözü açılmışken, yapımın asgari sistem gereksinimlerinden de bahsedelim. Video oyunu fazlasıyla talepkar:

İşletim Sistemi: Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci: Core i5-670 3.46GHz ya da Phenom II X4 805 ile üstü
RAM: 8 GB
Gerekli Sabit Disk Alanı: 30 GB
Ekran kartı: GeForce GTX 660 ya da Radeon HD 6870(+2048MB)
DirectX: DX 11


Yorumlar kapatıldı.