Hitman Sniper Android’de ücretsiz oldu!

Hitman Sniper

Hitman’in mobil platformlar için geliştirilen keskin nişancı oyunu Hitman Sniper kısa bir süreliğine Android’de ücretsiz oldu. Hitman Sniper’ı ücretsiz olarak indirmek için haberimize göz atın.

Ajan 47‘nin PC ve konsol oyunlarının yanında mobil için de geçtiğimiz yıllarda Hitman Sniper isimli oyunu çıkışını gerçekleştirmişti. Güncellemeler ile sürekli yeni özelliklerin eklendiği oyun, bugün Android platformunda ücretsiz oldu.

Hitman Episode 3: Marrakesh ücretsiz oldu!

6 Eylül 2018 tarihine kadar ücretsiz olarak Play Store’dan indirilebilen oyun, keskin nişancı oyun türünü sevenlerin çok hoşuna gidecek.

Hitman Sniper neler sunuyor?

Oyunda 150’nin üzerinde görev ve 10 farklı kontrat ve 16 adet farklı silah bulunuyor. Dokunmatik kontrolleri oldukça başarılı olan oyunda bir de Zombi hayatta kalma modu bulunuyor. Bu modda tahmin edebileceğiniz gibi zombileri öldürerek hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Hitman Sniper

Grafikleri ile başarılı bir deneyim sunan Sniper, en son Temmuz ayında güncelleme almıştı. Çentikli cihazlar için de uyumlu olan oyunu buradan kısa süreliğine ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Son olarak oyunda uygulama içi satın alma seçeneklerinin bulunduğunu belirtelim.