Heyecanla beklenen Xiaomi Pad 6 piyasaya giriş yaptı

Xiaomi Pad 6

Xiaomi, daha verimli çalışma ve daha fazla eğlence için tasarlanan Xiaomi Pad 6’yı  kullanıcılarının beğenisine sundu.

Günümüz profesyonelleri için verimli bir iş istasyonu olarak tasarlanan Xiaomi Pad 6, keskin ve net görüntüler sunan 309 ppi, 11 inç WQHD+ (2880×1800) ekrana sahip. Bu ürün, aynı zamanda Snapdragon  870 Mobile Platform sayesinde iş günü boyunca güçlü performans sağlıyor.

Üstün enerji verimliliği ve yüksek kapasiteli 8840mAh (typ) piliyle profesyonellerin açık uygulamalar arasında hızla geçiş yapmalarına ve işlerini kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.

Xiaomi Pad 6

Üretkenliği artırmak  

Kullanışlı birçok özelliğe sahip üst düzey performans sunan Xiaomi Pad 6, yoğun çalışan profesyonellerin ihtiyaçlarını öngörmek ve karşılamak için geliştirildi. Özel bir mobil kullanıcı arayüzü olan MIUI for Pad yazılımı, yükseltilmiş Xiaomi Akıllı Kalem (2. nesil) ve genel üretkenliği sorunsuz bir şekilde iyileştiren Xiaomi Pad 6 Klavye ile üretkenliği artırıyor.

Xiaomi Akıllı Kalem (2. nesil) not almayı, ekran görüntüsü almayı veya yaratıcı fikirleri göstermek için çizim işlevini kullanmayı daha da kolaylaştırıyor. Xiaomi Akıllı Kalem (2. nesil) üzerindeki kullanışlı düğmeler, hızla ekran görüntüsü almanızı veya Notlar uygulamasında gerektiğinde yazma, boyama ve renk işlevleri arasında hızla geçiş yapmanızı sağlıyor.

Ayrıca, ekranın yüksek piksel yoğunluğu küçük yazı tipi boyutlarının daha kolay okunmasını sağlayarak ekranda daha fazla içeriğin görüntülenmesine ve böylece daha az kaydırma yapılmasına imkan sağlıyor.

Xiaomi Pad 6

Cihazın işlevselliği Xiaomi Pad 6 Klavye ile kullanıldığında daha da artıyor. Arayüzün özelleştirilebilir olması sayesinde kullanıcılar kişiselleştirilmiş kısayollar oluşturabiliyor.

Görüntülü görüşmelerde kullanıcıyı net bir şekilde kadrajın ortasında tutmak için kamerayı otomatik olarak ayarlayan FocusFrame işlevine sahip ortalanmış ultra geniş bir ön kamerası bulunuyor.

Tabletin dört mikrofonu kullanıcının sesini doğru bir şekilde alıyor ve açık çalışma alanları, kafeler ve havaalanları gibi yoğun yerlerde bile arka plandaki gürültüyü önemli ölçüde azaltıyor.

Bunlara ek olarak Xiaomi Pad 6, hızlı veri aktarımı için diğer cihazlara bağlantı sağlayan ve 60Hz’de 4K çözünürlüğe kadar çıkış video sinyalini destekleyen dahili bir USB 3.2 Gen 1 arayüzüne sahip.

Xiaomi Pad 6

Kesintisiz oyun oynama ve çalışma imkanı sunuyor

Dolby Vision’ı destekleyen ve inanılmaz derecede canlı bir görsel deneyim sunan kişisel bir ultra taşınabilir eğlence merkezi olan Xiaomi Pad 6, sosyal medya platformlarında eğlenmek, video izlemek veya oyun oynamak için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Parlak ve etkileyici görüntüler sunan 1,07 milyar renk için %99 DCI-P3 renk gamına (CIE 2015 standardına uygun) sahip ekranın yenileme hızı 144 Hz’e kadar çıkarak akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. TÜV Rheinland sertifikalı Düşük Mavi Işık, uzun süreli kullanımlarda göz yorgunluğunu azaltıyor.

Dolby Atmos ve Yüksek Çözünürlüklü Ses özelliklerini destekleyen Xiaomi Pad 6, güçlü baslardan tiz seslere kadar geniş bir ses yelpazesini kapsayan dörtlü hoparlör kurulumuyla operadan rock konserlerine kadar harika bir ses deneyimi sunuyor.

İnce, hafif ve dayanıklı Xiaomi Pad 6, 6,51 mm kalınlığında çerçevesiyle alüminyum alaşımlı yekpare bir tasarımı ve yalnızca 490 g ağırlığında.

Apple ‘Apple GPT’ ile ‘ChatGPT’ye rakip olacak