Fitty  ile spor yaptığın kadar öde

Fitty

Günlük hayatın koşturmacası içinde düzenli spor yapmaya zaman ayıramayan ve salonlara aylık- yıllık ücret ödemek istemeyen spor severler için çözüm bulundu. Mobil uygulama Fitty.

Spor yapma alışkanlığı edinmek isteyen ve bu alışkanlığı sık aralıklarla devam ettirmek isteyenlerin önündeki engellerin başında tek bir salona bağımlı olma zorunluluğu geliyor.

Yüzlerce spor salonu ile anlaşmalı olan mobil uygulama Fitty bu konuda sporseverlere çözüm sunuyor. Fitty kullanıcıları istediği zaman, kendilerine uygun olan anlaşmalı salonlarda, aylık ya da yıllık üyelik zorunluluğu olmadan spor yapma imkanı buluyor.

Fitty

Fitty; anlaşmalı tüm spor salonlarında, dakikalık ücretlendirme ile çalışıyor. Fitty kullanıcıları kendilerine en yakın spor salonlarını anlık  olarak görebiliyor ve salon detaylarını inceleyip seçimlerini yapabiliyor.  Kullanıcılara spor salonlarının çalışma saatleri kapsamında diledikleri zaman üyeliksiz spor yapma imkanı sunuluyor.

Spora Özgürlük ve Dijitalleşme Getiriyoruz

Yerli girişim Fitty’nin spor deneyimini özgürleştirdiğini belirten CEO’su  Cebrail Ergül, “Yıllık spor üyeliği yaptıranların yaklaşık yüzde 80’i üyeliğini kullanmıyor.  Bu da sonraki yıllarda üyeliklerini yenilememelerine yol açıyor. Hem kullanıcı spor alışkanlığını kaybediyor, hem de spor salonları orta vadede müşteri kaybına uğruyor. Biz bu uygulama ile dakikalık ücretlendirme yaparak sporseverlere ve spor salonlarına sürdürülebilir bir çözüm bulmayı hedefliyoruz.” dedi.

500’den fazla salonla işbirliği

Türkiye’de spor salonlarında antrenman yapan tüm spor severlere ulaşmayı hedeflediklerini belirten Ergül “Şu anda 20 bin kayıtlı kullanıcımız bulunmakta ve 500’den fazla spor salonu ile işbirliği içindeyiz. İlk aşamada hedefimiz Türkiye’de spor salonu ağımızı genişletmek ve kullanıcı sayımızı arttırmak. Yıl sonuna kadar da 200 bin kayıtlı kullanıcı sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda yurt dışında operasyonlarımızı genişletmek istiyoruz. Bu yıl 3 ülkede, 2024 sonu itibarıyla toplam 10 ülkede olma hedefimiz var. İlk etapta İngiltere ile başlayan yurt dışı planımız sonrasında diğer Avrupa ülkeleri ve Körfez ülkeleri ile devam edecek.”

iPhone 15 Pro Max’in yeni kamerası bir kere daha doğrulandı