Yıllar Sonra Geri Dönüyor! Hellgate: Redemption Duyuruldu

123 6

Hellgate serisinin yeni oyunu Hellgate Redemption açıklandı. Projenin başında ilk oyundan tanıdığımız ünlü bir isim yer alıyor.

Hellgate Redemption, Lunacy Games tarafından geliştiriliyor. Lunacy Games, 2022’de kurulmuş yeni bir stüdyo. Kurucusu ise oyun sektörünün veteranlarından biri olan Bill Roper. Daha önce Blizzard’da çalışan, Diablo, StarCraft ve Warcraft serilerine imza atan Roper, yeni oyunun Hellgate serisinin farklı bir yerinde geçeceğini ve farklı olayları ele alacağını belirtti.

Bill Roper yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlk oyun Hellgate: London’ı 2007’de piyasaya sürdük. Yıllardır seriye geri dönmeyi istiyordum. Hellgate’le işimin bitmemiş olduğunu hissettim. Bu yüzden yeni projemizin kod adı Hellgate Redemption. Fakat resmi ismini tam olarak netleştirmedik. Yeni oyunu Unreal Engine 5 ile geliştiriyoruz. Orijinal oyundaki sevilen kısımları ve temel oynanış elementlerini koruyoruz. Ancak 1. oyunun çıkmasından bu yana yıllar geçti ve sektörde sayısız ilerlemeler kaydedildi. Geliştirme ekibimiz sektördeki yenilikleri kullanarak Redemption’da heyecan verici bir deneyim sunmayı planlıyor.”

Hellgate: Redemption

Orijinal oyun Hellgate: London, 17 sene önce çıktı. Oyun satışa sunulmadan önce gösterilen sinematik videolar, Bill Roper ve ekipteki diğer yapımcıların Blizzard geçmişi, tanıtımlar ve söylenenler yüksek beklentiye neden oldu. Aslında Diablo gibi bir efsanenin yapımcılarından yeni bir hack’n slash oyununun gelmesi başlı başına beklentiyi artırıyordu. Ancak Hellgate: London çıktığında hayal kırıklığı yaşattı. Güzel fikirler ve bazı yönlerden yenilikler içerse de ne yazık ki oyun beklentiyi karşılayamadı. Eleştiri oklarının hedefi haline geldi. İncelemelerden de düşük puanlar aldı.

Kutusu Açılmamış iPhone’lar Böyle Güncellenecek