Harry Potter hayranlarına müjde! Sevilen seri dizi oluyor

Harry Potter hayranlarına müjde! Sevilen seri dizi oluyor

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi bulunan Harry Potter serisi dizi olarak karşımıza çıkıyor. Gişe rekorları kıran seriyi televizyona taşımak amacıyla yazarlarla toplantılar yapılıyor.

The Hollywood Reporter’a göre; Harry Potter dizisi için çalışmalar başladı. WarnerMedia’ya bağlı olan HBO Max, Harry Potter dizisi için senaristlerle görüşme aşamasında. Hem Star Wars hem de Marvel Sinematik Evreni televizyona ekranlarına taşındı. Çok sevilen Harry Potter’ın büyücü dünyasının da aynı şeyi yapması an meselesiydi. HBO Max için, Harry Potter ile TV saflarına katılma zamanı geldi.

Harry Potter hayranlarına müjde! Sevilen seri dizi oluyor

The Hollywood Reporter makalesi, şu anda projeye hiçbir yazar veya yeteneğin bağlı olmadığını da belirtti. Dolayısıyla olası televizyon programı hakkında şu an bir şey demek için erken. Şu anda, HBO Max ve Warner Bros.’taki yöneticiler, Harry Potter serisini TV’ye getirmenin bir yolu üzerinde aktif olarak çalışıyorlar. Filmin televizyon dizisine çevrilmesi için bir çok senaristin sunumlarını değerlendiriyorlar. Ancak şu anda somut bir cevap veya net bir bilgi yok. Star Wars ve Marvel’da olduğu gibi, muhtemelen her şey açıklanmadan önce birden fazla Harry Potter TV projesi geliştirilecektir.

Televizyon projesi henüz konuşma aşamasında olsa dahi hayranlar şimdiden heyecanlandı. Çoğu Harry Potter hayranı, Çapulcuların hikayesinin canlı aksiyon formatında oynandığını görmek için yalvarıyordu. Bu da hikayenin odak noktasını Harry, Ron ve Hermoine’den birkaç on yıl önce Hogwarts’ta sevilen bir öğrenci grubuna kaydırıyor. Yapımcılar hayranların bu isteklerini de göz önüne alacak mı bekleyip göreceğiz.

2. el otomobil terörü devam ediyor!