Halo: The Master Chief Collection PC sürümü duyuruldu!

Halo: The Master Chief Collection

Xbox One’a özel olan Halo: The Master Chief Collection bugün PC için duyuruldu. Halo: The Master Chief Collection hem Steam hem de Microsoft Store üzerinde satışa sunulacak. İşte oyunun detayları.

Microsoft’un Xbox zamanı ile başlattığı Halo serisi Xbox 360’ta en şaşalı dönemini yaşamıştı. Xbox One’da biraz durulan Halo için Microsoft çok güzel bir hamle yapmış ve Halo: The Master Chief Collection‘ı duyurmuştu.

Bu paket içerisinde; Halo, Halo 2: Anniversary, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3, Halo 4 ve Halo: Nightfall oyunları yer alıyordu.

Halo: The Master Chief Collection PC’ye geliyor!

Xbox One’da büyük beğeni toplayan Halo The Master Chief Collection, düzenlenen Xbox Insider etkinliğinde PC için de duyuruldu. Hem Steam hem de Microsoft Store üzerinde satışa sunulacak olan oyun PC’de 4K ve HDR özelliklerini de destekleyecek.

Xbox One oyunlarında büyük indirim!

Eğer Halo serisini merak ediyorsanız oyunu buradan 69 TL’ye satın alabilir ve PC’de Halo deneyimi yaşayabilirsiniz. Son olarak oyunun henüz resmi sistem gereksinimlerinin yayınlanmadığını bu bilginin önümüzdeki günlerde paylaşılacağını belirtelim.