Half-Life: Alyx için yeni ekran görüntüleri yayınlandı!

Half-Life: Alyx

VR ile geri dönecek olan Half-Life: Alyx için bugün yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Half-Life: Alyx VR sektöründe devrim yaratabilir.

Mart ayında Steam’deki yerini alacak olan Half-Life: Alyx, VR sektörüne yeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor. Gerek mekanikleri gerekse grafikleri ile uzun zamandır yeni Half-Life oyunu bekleyenleri tatmin edecek olan Alyx için bugün yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Steam‘de 82,80 TL gibi oldukça uygun fiyata satılan oyunu oynamak pek de uygun değil. Bu oyunu oynamak için Nvidia GTX 10 serisi veya daha üstü ekran kartına sahip olmanın yanında, kaliteli VR setine de sahip olmanız gerekecek. Olukça niş bir kitleye hitap edecek olan oyun şimdiden VR kasklarının satışlarını fırlatmış durumda.

Sony E3 2020 etkinliğine de katılmayacak!

Ancak yine de bu fırlama Türkiye sınırları içerisinde gerçekleşmeyecek. Bu oyunu ortalama bir şekilde oynamak için neredeyse 10.000 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

VR sürümünün dışında alternatifi olmayan oyun, çıkışını gerçekleştirdikten sonra modlanıp belki VR’sız oynanma şansını oyunculara sunulur. Ancak bu oyun VR için geliştirildiğinden dolayı modlu hali üst düzey bir deneyim sunmayacaktır. Bakalım Valve ne zaman serinin üçüncü oyunu olan Half-Life 3‘ü duyuracak?

Half Life Alyx 1Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.