Gülşen’in konserinde yaptığı kucak dansı olay oldu!

gulsen

Ünlü şarkıcı Gülşen, konserinde yapmış olduğu kucak dansıyla gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar.

Gülşen’in konserinde yaptığı kucak dansı olay oldu! Sahne kıyafetleri ile uzun süredir gündemden düşmeyen popçu Gülşen, bir kez daha gündem olmayı başardı. Ancak Gülşen’in sosyal medyada konuşulmasının sebebi bu kez sahne kıyafeti değildi. Güzel yıldız şarkı söylediği esnada bu sefer de kucak dansı yaparak sosyal medyada konuşulmayı başardı. İşte detaylar!

Gülşen’in konserinde yaptığı kucak dansı olay oldu!

Ünlü popçu Gülşen olay olmaya devam ediyor. Seksi sahne kıyafetleri ile son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan güzel isim, bir kez daha gündeme geldi. Ancak Gülşen’in konuşulma sebebi bu sefer giydiği transparan bir elbise değil. Ünlü popçu, bu sefer izleyenlere yapmış olduğu kucak şovu ile gündeme geldi. Gülşen’in kucak dansı yaptığı kişi bir tanıdığı mı yoksa sadece hayranı mı bilinmez ancak ortaya oldukça sıcak görüntülerin çıktığı kesin.

Görüntülerde Gülşen izleyene oldukça seksi bir kucak dansı yapıyor. Hayranı ise beyaz kurdelesi ile de dikkat çeken Gülşen’in kalçasına hafif bir şekilde vuruyor. Hal böyle olunca da ortaya oldukça sıcak görüntüler çıkmış durumda. Söz konusu görüntüleri yukarıdan izleyebilirsiniz. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Rusya istihbaratı Anonymous tarafından ele geçirildi İşte konu ile ilgili tüm detaylar