Demet Akalın Mihriban yorumu sosyal medyayı birbirine kattı

demet akalın mihriban

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın YouTube üzerinden yayınladığı İstanbul Yeditepe Konserleri’nde sahne alan popçu Demet Akalın sosyal medyayı birbirine kattı. Peki ne oldu?

Kendisi de sosyal medyayı çok aktif şekilde kullanan popçu Demet Akalın Mihriban şarkısını yorumlarken detone olması ve şarkıyı söylememesi nedeniyle sosyal medyada gündeme oturdu.

Demet Akalın Mihriban şarkısıyla efsane mi oldu?

Konserden sonra sosyal medya yorumlarını okuyan popçu Demet Akalın, şarkıyı kötü söylediğini kabul ederken, pandemi nedeniyle eve kapandığı uzun dönemde performansının düştüğünü açıkladı.

Medyaya yapıtığı açıklamada, ““Twitter’da TT olduğumun farkında bile değilim. Ne yazdılarsa eyvallah. Herkesin her anı birbirini tutmaz benim için çok başarılı bir konser değildi. Ben mükemmelin demiyorum ki. 3 aydır mal gibi malak gibi yatıyorum. İlk konserde kendimi izleyemiyorum.

demet akalın mihriban

Konser çok güzeldi diyenlere ‘Yok neresi güzel’ dedim. Alişan gitti detone olduğu yerleri düzelttirdi. Ben eve geldim direkt,” ifadelerini kullandı. Bu sırada Alişan’ı da detone olduğu için “gömdüğü” dikkatlerden kaçmadı. Tartışmaların hiç içinde yer almayan Alişan da böylece konuya dahil oldu.

PlayStation 5 tasarımı ile dalga geçildi!

Athena grubunun solisti Gökhon Oğuz da, O Ses Türkiye jürisinde olsa kırmızı koltuğu döndürmeyeceğini yazarak tartışmalara katıldı.

Demet Akalın’ın söz konusu performansını aşağıda izleyebilirsiniz. Sizce sosyal medyadaki eleştiriler haklı mı yoksa sosyal medya kullanıcıları Demet Akalın’ın üzerine fazla mı gitti?