GTA IV Complete Edition Türkçe yama çıktı!

GTA IV Complete Edition Türkçe yama

Merakla beklenen GTA IV Complete Edition Türkçe yama için bugün müjdeli haber geldi. GTA IV’yi artık yüzde 100 Türkçe oynayabileceksiniz.

Herkesin gözü şu sıralar GTA 6‘ya çevrilmiş durumda. Ancak GTA 6 da diğer GTA oyunları gibi Türkçe dil seçeneğini barındırmadan gelecek. Türkçe oyunun keyfine varanlar için bugün müjdeli bir haber geldi. GTA IV Complete Edition Türkçe yama bugün sürpriz bir şekilde yayınlandı.

Rockstar Games’in bir ara Steam’den çektiği oyun, geçtiğimiz günlerde tekrardan Steam’deki yerini almıştı. Grand Theft Auto IV: The Complete Edition olarak Steam’e geri dönen oyunda Grand Theft Auto IV ve Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City oyunları yer alıyor.

PlayStation 5 teknik özellikleri açıklandı!

Yayınlanan Türkçe yama ile bu iki oyun da yüzde 100 Türkçe olarak oynanabiliyor. Bu Türkçe yama, Rockstar Games’in Rockstar Launcher‘ı ve Steam için yeniden oluşturulmuş olan Grand Theft Auto IV: The Complete Edition için hazırlanmış. Bu çeviri; çeşitli çevirmenler ve çeviri grupları ile tamamlanmış.

Grand Theft Auto IV’ün Türkçe yaması Oğuz Gürsel ve Tayfun Kumaş’a aitken, The Lost and Damned’in Türkçe yaması Türkçe Oyun ekibi, The Ballad of Gay Tony’nin Türkçe yaması GTATurk ekibi ile tamamlanmış.

Oyunu Türkçe dil desteği ile oynamak için buradan yamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

GTA IV Complete Edition Türkçe yama


Yorumlar kapatıldı.