GTA 6 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

gta 6

Rockstar’ın efsanevi oyunu Grand Theft Auto V’inin yeni sürümü GTA 6 için oyunseverler sabırsızlığını sürdürürken, oyun için de yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

GTA 6 hakkında son bilgiler GTAForums’daki ‘teapotuberhacker’ adlı bir kullanıcı tarafından paylaşıldı. Kullanıcı paylaşımlarında oyunun sızdırılmış kliplerini paylaştı. Paylaşılan video kısa sürede ise silindi. Klibin nasıl elde edilip yayınlandığı ise merak konusu. Silinen video klipler için kısa sürede binlerce etkileşim aldı. Şu an itibariyle GTA 6, oyun endüstrisinde en çok beklenen video oyunlarından biri. Bilindiği gibi bir önceki sürümü tüm zamanların en çok satan ikinci oyunu unvanına sahip. Oyunseverler neredeyse 10 yıldır da oyunun yeni sürümünü bekliyor.

GTA 6

Gelecek olan yeni oyunda bulunan iki ana karakterin, bir soygun sahnesini ve daha fazlasını gösteren 90’dan fazla video klip içeren sızdırılmış video ortaya çıktı. Oyundaki iki liderden biri, GTA serisi için bir ilk olan bir kadın karakteri olarak dikkat çekiyor. Sızıntı ayrıca, bir lokantadaki soygun sahnesini de ortaya çıkardı; burada bir kadın, polis sonunda ortaya çıkmadan önce para çalıyor ve rehin alıyor. Burada Lucia adında bir kadın karaktere Jason adında bir erkek eşlik ediyor. Bu ufak klipler bile oyunun takipçilerini heyecanlandırmasına yetti. 

Sızıntıların tamamen doğru olup olmadığı belirsiz görünüyor. Ancak, bu kadar ayrıntılı bir şekilde sızdırılan 90 video, her şeyi taklit eden biri için oldukça nadirdir. Şu anda, bu sızıntıların gerçekliği hala sorgulanıyor. Ancak ne olursa olsun, oyunun piyasaya sürülmesine hala birkaç yıl var. Sızıntıdaki oyun erken bir yapım gibi görünüyor ve hala geliştirme aşamasında olduğunu söyleyelim.

Logitech yeni kulaklıklarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor