Grand Theft Auto V Yeniden Zirveye Yerleşti

grand theft auto v 9 wallpaper

Geçtiğimiz günlerde Xbox One ve PlayStation 4 versiyonları satışa sunulan Grand Theft Auto V, uzunca bir aranın ardından en çok satan oyun olmayı başardı.

Oyun dünyasının en başarılı serilerinin başında gelen Grand Theft Auto serisinin yeni üyesi GTA V, geçtiğimiz yıl Xbox 360 ve PlayStation 3’e yönelik olarak satışa sunulmuş ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanarak 2013’ün en başarılı oyunları arasında yerini almıştı. Beğeniyle karşılanan Grand Theft Auto V‘i yeni nesil konsollara taşımak için bir süredir çalışmakta olan Rockstar Games stüdyosu, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarını geçtiğimiz günlerde satışa sundu.

GTA-V-big-600x4002

Xbox One ve PlayStation 4 kullanıcıları tarafından uzun süredir merakla beklenen Grand Theft Auto V, yeni nesil konsol kullanıcıları tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı ve satışa sunulduğu ilk haftada en çok satan oyunlar listelerini ele geçirmeyi başardı. Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinde iki haftadır liderliğini kouryan Call of Duty: Advanced Warfare’i deviren GTA 5, liderliği ele geçirdi. En çok satanlar listesinde üçüncü sırayı Far Cry 4 alırken, listenin devamında sırasıyla FIFA 15, Dragon Age: Inquisition, Assassin’s Creed Unity ve WWE 2K15 yer aldı.

Netflix ABD İnternet Trafiğinin Yüzde 35′ini Oluşturuyor