Forza Horizon 2’nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Forza Horizon 2nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Forza Horizon 2’yi E3 2014 kapsamında detaylı olarak tanıtan Microsoft, oyunun çıkış tarihini de resmi olarak duyurdu.

PlayStation’a özel olarak hazırlanan yarış serisi Gran Turismo’nun doğrudan rakibi olarak görülen ve yıllar içinde Xbox‘a özel olarak yayınlanan başarılı oyunlarının ardından yerini sağlamlaştıran Forza Motorsport serisi, 2012 yılında Xbox 360’a özel olarak yayınlanan Forza Horizon ile ikinci bir seriyi de başlatmıştı.

Forza_Horizon_2

Playground Games ve Turn 10 Studios tarafından geliştirilen Forza Horizon’un başarılı olmasının ardından serinin hayranları tarafından beklenmeye başlayan Forza Horizan 2, nihayet geçtiğimiz hafta gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz hafta boyunca yayınlanan görüntüleriyle yarış tutkunlarını etkilemeyi başaran Forza Horizon 2, E3 2014 kapsamında Microsoft tarafından detaylı olarak tanıtıldı ve oyunun çıkış tarihi duyuruldu.

200’den fazla araba modeli ve dinamik hava durumu gibi yeni özellikleriyle ön plana çıkana Forza Horizon 2‘nin 30 Eylül’de Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak yayınlanacağı açıklandı.

Yeni Nesil Konsollar ve PC İçin GTA 5 Resmiyet Kazandı