GTA 5’in Yeni Modu Ortaya Çıktı: Çalma Modu

GTA Online Heists Trailer Shows Short but Cool Gameplay Moments 475006 2

RockStar Games’in yeni göz bebeği oyunu Grand Theft Auto 5 halen popülerliğini korumakta.

Oyun hem senaryo, hem oynanış hem de grafikleriyle pek çok kişinin vazgeçilmezi haline geldi. Rockstar Games; GTA 5’i için yeni güncelleştirmelerini de yayınlamayı ihmal etmiyor.

Oyunun çevrimiçi tarafına yeni bir mod eklendi. Yeni modun ismi: Heist Mode yani Türkçesiyle Çalma Modu. Oyuncular bu moda 10 Mart tarihiyle kavuşacak.

Bu firmanın oyuncular adına sunacağı en kapsamlı güncelleştirme. Güncelleştirme hem oyun içi yaşanan bazı sorunları çözecek hem de adından çok söz ettirecek yeni modu içinde barındırıyor.

Yeni güncelleştirme gelecek hafta itibariyle kullanıcıların kullanımına sunulacak. RockStar Games; bu güncelleştirme ile ilgili bir Trailer yayınlamayı da ihmal etmedi.

GTA-Online-Heists-Trailer-Shows-Short-but-Cool-Gameplay-Moments-475006-2

Trailer da yeni mod ile ilgili detaylı bilgiler yer almakta. Bilgisayar kullanıcıları yeni mod için Nisan ayının 14’üne kadar beklemek durumunda. Yeni mod Çalma Modu epey keyifli bir mod olarak karşımıza çıkıyor.

Zaten oyunun ana senaryosunu oynayanlar için bu mod epey tanıdık gelecek. İki hırsız grup kendi çetelerini oluşturup şehirde soygun gerçekleştirecek.

Soygun sırasında çeteler arası savaşlar yaşanacak. Bu mücadele için helikopter, işaret fişeği gibi araçları da kullanabileceğiz.

Hangi HTC One M8 Android 5.0 Lollipop’u Kaptı?