GTA 5’in DLC’si ortaya çıktı!

GTA 5’in DLC’si ortaya çıktı

GTA 5’in DLC’si ortaya çıktı.

Grand Theft Auto V’in Çevrimiçi Sürümü olan GTA: Online – Çevrimiçi başta olmak üzere Oyuna gelen son Güncelleştirmede, oyunun hikâye DLC’lerine dair dosyalar ortaya çıktı.

Oyunun dosyalarını detaylıca kurcalayan bir Kullanıcı, bu DLC’nin hazırlığına dair bazı detayları gün yüzüne çıkarmayı da ihmal etmedi.

Yeni güncelleştirme ile gelen: “sp_dlc_2937” adlı Klasöre bakıldığında: “sp_dlc” yani “single player dlc – Tekli Eklenti Paketi” kısmının açık olduğunu görüyoruz.

Oyunun Mod araçlarından biri olan OpenIV ile içeriğine bakıldığında ise Grand Theft Auto V için hazırlanan DLC yapılanması ortaya çıkmakta.

GTA IV’ün hikaye DLC’lerinden olan: “The Lost and Damned” ve “The Ballad of Gay Tony”nin dosya dizilimine benzer bir şekilde yepyeni bir common Klasörü ve DLC kodlamaları ile yapılandırmalarını içerisinde bulunduran: “dlc_management.xml” bu içerikte yer alıyor.

Tüm bunların dışında: “v_dlc_story.rpf” gibi dosyalar da yeni Güncelleştirmenin içerisinde yer alıyor. DLC dosyalarına ulaşıp hazır edildiğinde ise 2 hata Kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Bu hatalar ise DLC dosyalarının eksikliğinden dolayı Oyunun başlatılamamasına dair verilen bir hata açıklaması olduğu görülüyor.

Grand Theft Auto V’in DLC’leri, GTA IV’ün aksine asıl Oyunun içeriğine indirilebilir olarak yayınlanacak. Yeni bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Tesla’nın Sürücüsüz Araçları 2018’de Yollarda