Steam’de Satışlar iyi gidiyor!

Steam’de Satışlar iyi gidiyor

Steam’de Satışlar iyi gidiyor.

Steam’in Kış İndirimlerinde yaptığı değişiklik sonrası Satışlarda patlama yaşandı. Önceki dönemlerde Mevsimsel İndirimleri zaman limitli yapan Valve; Kullanıcıları indirimleri kaçırmamak için her 8 ya da 24 saatte bir Steam’i ziyaret etmeleri konusunda zorluyor.

Tabii ki Herkesin sürekli olarak Steam’i kontrol edecek zamanı olmayınca birçok İndirim ve Oyun da gözden kaçıyordu.

Bu sistemden vazgeçen ve son Kış İndirimlerinde zaman limiti koymadan Kampanya Süreci boyunca: “13 gün”lük İndirimleri sabitleyen ve Oyunculara; Steam’i her ziyaret ettiklerinde farklı tavsiyeler veren Valve’in bu değişimi satışlarda büyük bir patlama yaşanmasına katkı sağladı.

Valve’ın gizli grubundaki açıklamanın dışarıya sızması sonucu ortaya çıkan rapora göre son Kış İndirimlerinde geçen seneye göre az bilinen: “İlk 500 dışındaki Oyunlar” 4 kat daha fazla trafik alıp yüzde 45 oranında daha fazla bir Hasılat elde etmiş oldu.

Öte yandan Kullanıcılar, istek listelerine geçen seneye göre yüzde 197 daha fazla Oyun eklerken geçen yıl ile bu yıl arasındaki farkın ne kadar yüksek olduğunu Steam’in sitesini ziyaret edip görebilirsiniz.

Tesla’nın Sürücüsüz Araçları 2018’de Yollarda