GTA V Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

GTA 5 WALLPAPER1

GTA V’in yeni versiyonları hakkında yeni detaylar sızdı.

GTA V uzun bir süredir PC oyuncuları tarafından bekleniyor. Oyunun PS3 ve Xbox 360 oyuncuları tarafından oldukça beğenilmesi beklentiyi daha da yukarıya çekiyor. Bu noktada Rockstar’dan yapılan resmi açıklamada GTA V’in yeni versiyonlarının detayları ortaya çıktı.

 

1_6uge

 

Rockstar resmi web sitesi üzeründen yayınlanan paylaşım GTA V’in yeni versiyonları hakkında bilgiler içeriyordu. Ancak yapılan paylaşım kısa süre sonra kaldırıldı. Bir GTA tutkununun paylaşımı fark edip ekran görüntüsü almasıyla GTA V’in yeni versiyonları ile ilgili sızan bilgiler görme imkanı yakalıyoruz.

Rockstar’ın sitesinde görülen GTA V’in yeni versiyonlarında görülecek yenilikler arasında en dikkat çekici olan GTA V’i FPS oynama imkanı olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik sayesinde oyunda hem araç içerisinde hemde araç dışında birinci şahıs kamerasını kullanabileceksiniz.

GTA V’in yeni versiyonlarında görülecek bir diğer yenilik ise hikaye modu içerisinde gelişen rastgele olaylar. Öte yandan oyunda sokaklarda yeni hayvanlar ile karşılaşabilme imkanı da bulunacağı söyleniyor. Bunun yanı sıra GTA Online’da yeni hayvanların yer alacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan PS3 ve Xbox 360’daki GTA V karakterini yeni versiyona taşıyan oyunculara ücretsi silahlar ve garaj verileceği akarılıyor. Son olarak ise oyunun yeni versiyonunda yenilenmiş karakter seçim ekran yer alacağı söyleniyor.

Rockstar’dan konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken kısa bir süre içerisinde bu bilgilerin doğrulanacağı ön görülüyor. 

Tarihin En İddialı Korku Oyunu The Evil Within’e Geri Sayım…