GTA 5’in Tasarımcısının Yeni Oyunu Bu Hafta Erişime Açılacak

everywhere

GTA 5’in baş tasarımcısının yeni oyunu Everywhere, bu hafta erişime açılacak. Everywhere sadece bir oyun değil, bir oyun yapma aracı da olacak.

Leslie Benzies, uzun yıllar Rockstar Games’teki en önemli isimlerden biriydi. GTA serisinde kritik bir rol onayan Benzies, GTA 3’ten itibaren bu serinin başına geçti ve GTA 5 ile seriye zirvesini yaşattı. Ancak Rockstar Games’in sahipleriyle anlaşmazlık yaşayan Benzies, 2016’da stüdyodan ayrılarak kendi oyun şirketini kurdu. Build A Rocket Boy adını taşıyan bu yeni oyun stüdyosu, uzunca bir süredir Everywhere adını taşıyan ilginç bir proje üzerinde çalışıyor.

Leslie Benzies’in imzasını taşımasıyla halihazırda merak uyandıran Everywhere, sıradan bir oyun olmamasıyla da heyecan yaratıyor. Çünkü aynı Roblox gibi Everywhere de sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir oyun yapma aracı da olacak. Oyunseverler ve oyun geliştiricileri, Everywhere’in içinde bulunan Arcadia adlı platformu kullanarak kendi oyunlarını geliştirebilecek ve hatta yayınlayabilecekler.

GTA 5'in Tasarımcısından Yeni Oyun: Everywhere

Bu özelliğiyle merak uyandıran Everywhere, bu hafta erişime açılıyor. Oyunun tam sürümü henüz hazır değil ama stüdyo bir açıklama yayınlayarak oyunun Beta sürümünün bu hafta erişime açılacağını duyurdu. Oyunun Beta programı 18 Haziran’da başlayacak.

GTA 5, bir oyun dünyası kurma konusunda bugüne kadar gördüğümüz en iyi işlerden biriydi. Bu yüzden Leslie Benzies’in oyun dünyaları yaratma konusundaki yeteneğine şüphe yok. Bunu şimdi yeni projesine yansıtıp yansıtamayacağını bekleyip göreceğiz.

HTC U24 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı