Bloodborne PC’ye Çıkacak mı? FromSoftware’ın Patronu Açıkladı

PlayStation Hits

FromSoftware’ın en tepesindeki isim Hidetaka Miyazaki, PCGamer’a verdiği bir röportajda Bloodborne’un PC portuna değindi.

Hidetaka Miyazaki, FromSoftware ekibinin Bloodborne‘un PC’ye gelmesini istediğini belirtti. Miyazaki oyunun IP’sine sahip olmadıkları için özellikle Bloodborne hakkında konuşmanın kendisine düşmediğini ve bu konunun Sony’nin elinde olduğunu vurguladı. Miyazaki şunları söyledi: “Son karar Sony’de yine de daha fazla oyuncunun bizim geliştirdiğimiz bir yapımdan keyif almasını isterim. Bloodborne’u çağ atlayan bir oyun olarak görüyorum ve böyle oyunlar eski donanımlar nedeniyle unutulma şansına sahip. PC portuna karşı değilim, hatta ekip olarak PC’ye çıkmasını isteriz. Bu durum geçmişin kalıntısının yeniden yaşayabilmesi için bir fırsat olabilir.”

bloodborne

Oyun medyasından tanıdık bir isim olan Jeff Grubb konuya farklı bir bakış açısı getirdi. Grubb, Bloodborne’un PC portunun gündemde olmadığını ve FromSoftware’ın bu işin dışında kaldığını ifade etti. Grubb, “Şu anda PC portuyla ilgili gerçekleşen bir şey yok. Zaten bu durum FromSoftware’ı da kapsamıyor. Stüdyonun zamanı çok değerli ve Sony de muhtemelen ödeme yapmak istemiyor. FromSoftware’ın bir daha tek konsola özel bir oyun üzerinde çalışacağını hayal etmek zor” dedi.

FromSoftware, Elden Ring’in ek paketi Shadow of the Erdtree’yi 21 Haziran’da yayınlayacak. Japon oyun stüdyosu 20 Haziran’da da bir güncelleme çıkaracağını belirtti. Bu güncelleme genişleme paketine yeni bir iki özellik eklerken, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri de içeriyor.

GTA 5’in Tasarımcısının Yeni Oyunu Bu Hafta Erişime Açılacak