The Last of Us 2 Ön Siparişlere Açıldı

the last of us 2 geliyor 1

Duyurusundan itibaren gündemden düşmemeyi başaran The Last Of Us Part 2, şu andan itibaren ön siparişe açılmış durumda. Peki oyunun fiyatı ne kadar olarak belirlenmiş? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Last of Us, Naughty Dog tarafından piyasaya sürülmüş bir aksiyon-macera oyunu. Hayatta kalma stratejileri bunun yanında hayatta kalmaya çalışırken RPG ögelerinin de büyük yer tuttuğu oyun Sony Computer Entertainment dağıtımcılığı ile Playstation’a özel bir oyun olarak çıkışını yaptı. Oyunun senaryosu ön plana çıktığından The Last Of Us kendisine büyük bir hayran kitlesi elde etmeyi başardı. Ve bu duygusal yönü oyunun oyunculardaki yerini bir hayli derin kıldı. Oyundaki ana karakterler olan Ellie ve Joel, hastalığa karşı tedavi ararken aralarında oluşan baba kız ilişkisi, duygusal sahnelerin oluşmasındaki en büyük yapı taşlarından. Daha sonra Remastered sürümü yine PlayStation 4 için çıkan oyun geçtiğimiz gün devam oyunun müjdesi ile tekrar gün yüzüne çıktı.

PlayStation Experience’da boy gösteren oyunlardan olan The Last of Us Part II, etkileyici bir tanıtım videosunun ardından meraklı bir bekleyiş sürecini de başlatmış oldu. Bu sürecin yanı sıra hayran yapımı çalışmalar bile şimdiden boy göstermeye başlamış durumda. Ellie’nin söylediği şarkının coverları, fan yapımı görseller hatta örgüden yapılmış bir Ellie figürü bile cabası. Kullanıcılar büyük bir merakla oyunu gözler iken Amazon oyunun ön siparişlerini başlattığını duyurdu. Fiyat ise yurt dışındaki kullanıcıları memnun edecek cinsten.

İlk defa Amazon üzerinden ön siparişe açılan oyun 70 Euro gibi bir fiyattan siparişe açıldı. Kullanıcıların kafasındaki en büyük sorulardan biri ise çıkış tarihine dair. Henüz çıkışına dair bir bilgi verilmemiş iken sitede ürün stoklara geldiği an teslim edileceğine dair bilgiler mevcut.

Reklam Engelleyici Sayesinde Yayıncılar 3,45 Milyar Kaybediyor