GTA San Andreas Remake’e Take Two çelmesi

GTA Trilogy The Definitive Edition PC gereksinimleri

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan GTA San Andreas Remake fragramanı da Take Two engeline takıldı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Take Two’nun oyunlarının isim hakları konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz. Genel itibariyle Take Two imzası taşıyan bazı yapımlar mod desteği almaya çok açık. GTA ve RDR serileri de bu oyunların başında geliyor. Lakin Take Two bu konuda o kadar titiz davranıyor ki kimse bu oyunlara harf bile eklemeye çalışmıyor.

Hatırlanacağı üzere bir süre önce RDR 2 için Türkçe yama çalışması vardı. Bu çalışma da Take Two’nun araya girmesi sonucunda iptal olmuştu. Şimdi ise Take Two eski bir GTA oyunu için yayınlanan fragmana kafayı taktı.

GTA San Andreas Remake Take Two’ya takıldı

Bir GTA fan grubu GTA San Andreas’ın 2020’de yapılsaydı nasıl görüneceğine dair bir fragman hazırlamış ve bunu YouTube üzerinden izleyicilerin beğenisine sunmuştu. Hemen harekete geçen Take Two ekibi fragmanın telif hakları nedeniyle kaldırılmasını sağladı. Bununla da kalmayıp grubun Facebook sayfasının kapatılması ve Patreon sayfasının incelemeye alınması için talepte bulundular.

gta san andreas

Burada yanlış bir anlaşılma olmasın. Tüm bunlar sadece bir fragman için yapıldı. Yoksa grubun GTA San Andreas için Remake sürümü çıkarma gibi bir niyetleri yoktu. Muhtemelen böyle bir niyetleri olsaydı şimdiye çoktan hapsi boylamışlardı. Görünen o ki Take Two’nun bu konularda şakası yok.

PS Plus Ağustos 2020 oyunları açıklandı


Yorumlar kapatıldı.