Gremlins 3 için çalışmalar hızlandı

gizo2

Uzun süredir beklenen Gremlins 3’ün (Gremlinler 3) senaryosu tamamlandı. Orijinal filme kıyasla çok daha karanlık ve cesur bir film yolda. Bu kez gülebilecek miyiz, orası da merak konusu…

Gremlins 3 için çalışmalar hızlandı. CGI destekli 2019 model Gizmo’yu merak ediyoruz

Gremlins 3’ün senaryo yazım süreci tamamlandı. Serinin yaratıcısı Chris Columbus’un da döndüğü yeni film için çalışmalar hızlanıyor. Hazırladığı yeni senaryo için gurur duyduğunu belirten Columbus, bu kez daha karanlık ve heyecanlı bir filmle karşılaşacağımızı ifade etti.

Bu yeni filmde de Gizmo ve kötü Gremlinlerin maket modelleri olacak ve bunlar ufak CGI dokunuşlarıyla canlandırılacak. Columbus, bu konuda hayranların endişe etmemesini öneriyor. Açıkçası tamamen animasyon Gremlinler’le karşılaşmak pek hoş olmaz zaten. Bu arada, her ne kadar “3” takısı olsa da bu filmin seriyi yeniden başlatan film olacağını söyleyelim.

Warner Bros. önderliğinde hazırlanan yeni filmin gösterim tarihi henüz belli değil. Serinin yıldızı Zach Galligan da kısa süre önce Twitter hesabında bir mesaj paylaşarak yeni bir film isteyenlere seslenmişti.

Gremlins 3 için çalışmalar hızlandı

Galaxy S10’ların en az bir tanesinde bu özellik olacak