Cehennem Silahı 5, sonunda geliyor mu?

cehennem silahı 5

Belki bu iş için biraz yaşlandılar. Tamam tamam, biraz fazla yaşlı olabilirler… Ama yine de 20 sene sonra Cehennem Silahı 5’te Riggs ve Murtagh’yi görmek isteriz.

Gelip gelmeyeceği yılan hikayesine dönen Cehennem Silahı 5 (Lethal Weapon 5) hakkında yeni söylenti bilgiler geldi. Buna göre Mel Gibson ve Danny Glover, yeni bir film için Warner Bros. yetkilileriyle görüşme halinde.

2016 yılına dönecek olursak, daha önce Cehennem Silahı serisinde çalışmış olan Shane Black’in Cehennem Sİlahı 5 için bir senaryo yazdığından bahsettiğini hatırlıyoruz. Bu senaryoya göre artık yaşlanmış olan Riggs ve Murtagh’nin Afganistan’dan gelen suçlulara New York sokaklarını dar ettiğinden söz ediliyordu ve Black’e göre de bu iyi bir film olabilirdi, ama çalışmalar iptal edildi.

Cehennem Silahı 5, sonunda geliyor mu?

Movieweb’teki yeni söylentilere göre ise, beşinci film için hala umut var. Gerçi Mel Gibson 61, Danny Glover da 71 yaşında. Dolayısıyla sıkı aksiyon sahnelerini kaldırabilecek kondisyonda değiller. Son çekilen filmin üzerinden neredeyse 20 yıl geçti. Yine de, filmde yer verilecek birkaç dinamik genç karakterle ortaya güzel işler çıkabilir. Baksanıza, mesela Zor Ölüm serisi hala devam ediyor.

Glover daha önce verdiği bir röportajında, böyle bir filmde rol almasının pek olası görünmediğini dile getirmiş, yine de açık kapı bırakmıştı. Bakalım neler olacak…

Call of Duty WW2’nin PC sistem gereksinimleri belli oldu