Green Lantern dizisi için start veriliyor!

green lantern corps

DC evrenindeki popüler karakterlerden biri olan Green Lantern beyaz perdenin ardından şansını dizi dünyasında deneyecek. İşte Green Lantern dizisi ile ilgili tüm detaylar.

DC’nin ikonik karakterlerinden biri olan Green Lantern bir kez daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere DC yıllar önce Green Lantern için absürt bir film hazırlamıştı. Film pek çok sinema sever tarafından yoğun bir dille eleştirilmişti. Sonuç olarak filmin devamı gelmedi.

Aslında DC bu filmin sevileceğini ve devam filminin de çekileceğini umuyordu. Hatta başlangıçtaki planlar 3 filmlik bir serinin yapılması üzerineydi. Zaten ilk filmin finali de buna uygun yapılmıştı. Muhtemelen eğer filmin devamı gelseydi Green Lantern’in bir sonraki düşmanı Sinestro olacaktı. Fakat olmadı.

Beyaz perdede aradığını bulamayan Green Lantern şimdi de dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yapımcılığını ise daha önce yayınlanan Arrow dizisinin de yaratıcısı olan Greg Berlanti üstlenecek.

green lantern dizisi

Green Lantern dizisi için geri sayım başladı

HBO Max ekranlarında yayınlanacak olan dizi 10 bölümden oluşacak. Çekimlerine bu yılın  ilk çeyreğinde başlanması planlanan dizide 4 farklı Green Lantern’a odaklanılacağı açıklandı. Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz ve Alan Scott merkezinde şekillenecek olan dizide Kilowog ve Sinesto gibi karakterler de yer alacak.

Şimdilik dizinin kaç sezon olarak planlandığı açıklanmadı. Fakat 4 farklı Green Lantern’a odaklanacak olan bir dizinin kısa sürmeyeceği de aşikar.

Galaxy S21 özellikleri eski modellere geliyor