Rüzgardan hamile kalan kadın ortalığı karıştırdı!

hamile

Gün geçmiyor ki sosyal medyada ilginç bir olayla daha karşılaşmayalım. İşte rüzgardan hamile kalan kadın hakkındaki detaylar.

Sosyal medya sayesinde dünyanın dört bir yanındaki ilginç olaylardan haberdar olma şansını da yakalıyoruz. Bu olaylardan birisinin adresi de Endonezya. Endonezya’da yaşayan bir kadın rüzgardan dolayı hamile kaldığını iddia etti.

Evet yanlış okumadınız. Kadın, sert bir şekilde esen rüzgardan ötürü hamile kaldığını iddia etti. Endonezya’da yaşayan 25 yaşındaki Siti Zainah isimli bir vatandaş sert şekilde esen rüzgar sonrasında hamile kaldığını söyledi.

Rüzgardan hamile kalan kadın ortalığı karıştırdı!

Olayı soruşturmak için gelen polislere ifade veren Zainah şunları söyledi;

“İkindi namazını kılarken secdeye vardım. Tam o anda sert bir rüzgar esti. Kapılar açık değildi. Esen rüzgarı vajinamda hissettim. Yaklaşık olarak 15 dakika sonra karnımda inanılmaz bir ağrı oldu. Ardından da karnım şişmeye başladı.”

Zainah’ın anlattığı bu olay devlet yetkililerinin de dikkatini çekti. Yetkililer tek başına yaşayan ve 4 ay önce eşinden boşanan Zainah’ı evinde ziyaret ettiler. 3 kilo ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getiren Zainah’ın durumunun ne olacağı ise şimdilik belirsiz.

Öte yandan sosyal medyada viral olan bu hikayeyi insanlar pek de inandırıcı bulmadılar. Biz her ne kadar inanmasak da Zainah Endonezya’daki yetkilileri inandırmış gibi görünüyor. Hayat gerçekten de büyük garipliklerle dolu. Zainah’ın başına gelen ise en büyük garipliklerden biri.

Porno siteleri hafta sonunda rekor kırıyor


Yorumlar kapatıldı.