Grand Theft Auto 6 fragmanı şimdiden rekorlar kırıyor

Grand Theft Auto 6 fragmanı şimdiden rekorlar kırıyor

Grand Theft Auto 6 hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Oyun daha yayınlanmadan rekor kırmaya başladı. İşte tüm detaylar.

Grand Theft Auto 6, fragmanının yayınlanmasına bir ay kala şimdiden rekorlar kırıyor. Rockstar Games, gişe rekorları kıran oyun serisinin geri döneceğini açıkladı. Çarşamba günü GTA 6 için yakında çıkacak bir fragmanın Aralık ayında yayınlanacağını duyurdu. Geliştirici, haberi Rockstar Newswire’da paylaştığı bir gönderide duyurdu; bu gönderi o zamandan bu yana oyun dünyasında büyük bir heyecan yarattı ve pek çok kişi, fragmanın piyasaya sürülmesinin şirketin 25. yıl dönümüne denk gelecek şekilde tasarlandığını düşünüyor.

Grand Theft Auto 6 fragmanı şimdiden rekorlar kırıyor

Rockstar Games Başkanı Sam Houser, geliştiricinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden şunları yazdı: “Aralık ayı başlarında bir sonraki Grand Theft Auto’nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı size duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimlerimizi sizlerle daha uzun yıllar paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” Duyurudan kısa bir süre sonra bu gönderi, sosyal medya sitesinin tarihinde en çok izlenen oyun tweet’i oldu. Yazıldığı sırada 143,6 milyon kez görüntülendi ve 1,4 milyondan fazla beğeni aldı. Hayranlar, “Yalnızca Rockstar Games bu seviyede heyecan yaratabilir!!!!” tarzında yorumlar yaptı. Yıllardır bir çok hayranı olan oyun yakında yeni versiyonu ile sevenleri ile buluşacak. Şimdiden rekorlar kıran oyun piyasaya sürüldüğünde yüksek ihtimalle rekor indirme elde edecektir. Bu kapsamda daha fazla güncelleme de yakında gelebilir diyebiliriz.

Turkcell üçüncü çeyrekte güçlü büyümesini sürdürdü