Google telefon uygulaması iki yeni özellik alıyor

Google telefon uygulaması

En çok tercih edilenler içerisinde yer alan Google telefon uygulaması iki yeni özellikle birlikte kullanıcılarına kavuşuyor. İşte merak ettiğiniz tüm detaylar.

Android tabanlı işletim sistemlerinde Google birçok uygulama tercih ediyor ve özellikle de Google telefon uygulaması bunlar içerisinde en çok popüler olanlarından bir tanesi. 100 milyon civarında kullanıcısının olması nedeniyle bu uygulama çok değerli görülüyor. Bu uygulamaya son olarak iki yeni özellik eklendi.

Telefon uygulaması yeni özellikler

Bu uygulama için geliştirilen Beta güncellemesinde geliştiriciler bazı detaylara dikkat etti. Bu detaylardan bir tanesi de tek yönlü görüşme özelliğiydi. Kullanıcılar bu yeni özellik sayesinde sadece tek bir kişiyle görüntülü görüşme yapabilecek.

Google telefon uygulaması yeni

Google tarafından sunulan bu uygulamaya gelen bir diğer yeni özellik ise sessize çevir isimli bir özellik oldu. Sessize çevir işlemini aktif hale getirmek için birisi sizi aradığında telefonun yüzü yere gelecek şekilde çevirmeniz yeterli olacaktır. Böylece telefon kendiliğinden sessize alınacak.

Google Mesajlar yeni özellik ile güncellendi!

Sessize çevir özelliğinin bir diğer yönü ise rahatsız etme modunu aktif hale getirebilmesi. Telefonun yüzünü yine yere çevirdiğinizde rahatsız etme modu otomatik olarak devreye girecek. Böylece sizin tuş açma veya kapama gibi ek işlemler yapmanıza gerek kalmayacak. Şirketin sunduğu tüm bu uygulama özellikleri son derece konforlu avantajlar sunuyor. Eğer sizler de “telefon” uygulamasına sahipseniz, görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.