Google, “Sihirli Silgi” sorununu çözdü

Google fotoğraflar özelliği

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun en önemli silahı olarak gösterilen sihirli silgi uygulamasındaki hatanın Google tarafından çözüldüğü duyuruldu.

Google, “Sihirli Silgi” sorununu çözdü! Google’ın Pixel serisine ne kadar önem verdiği artık herkesin malumu. Akıllı telefon pazarında önemli bir aktör olmak isteyen ve bunun için var gücüyle çalışan teknoloji devi, bunu başarabilmenin yolunun Pixel serisinden geçtiğini iyi biliyor. Bu nedenle de özellikle kullanıcılardan gelen geri bildirimlere adeta yeni kurulan bir şirket heyecanıyla anında yanıt veriyor. İşte benzer bir durum sihirli silgi uygulamasında yaşandı.

Amerikalı teknoloji devinin Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’yu daha cazip hale getirebilmek için duyurduğu ve fotoğraflardaki istenmeyen nesne veya kişilerin kaldırılmasını sağlayan özelliği sihirli silginin, çalışması esnasında Google Fotoğraflar uygulamasını kilitlediği anlaşıldı.

Google Fotoğraflar ücretsiz ve sınırsız depolama alanı yarın sona eriyor

Google, “Sihirli Silgi” sorununu çözdü

Pixel kullanıcıları tarafından Twitter ve Reddit’de dile getirilen bu problem karşısında hemen harekete geçen Google ise, kısa bir süre içerisinde sorunu çözerek resmi hesabından: “Sabrınız ve hata raporlarınız için teşekkür ederiz. Bir düzeltmeyi kullanıma sunuyoruz, bu nedenle lütfen Play Store’da Google Fotoğraflar’ı en son sürümüne (5.76.0.426251772 veya üstü) güncelleyin.” şeklinde bir açıklama paylaştı.

Buradan da anlaşılacağı üzere, eğer siz de Pixel 6 veya Pixel 6 Pro modellerinden birine sahipseniz ve sihirli silgi özelliğinden dolayı Google Fotoğraflar uygulamanızın çökmesinden şikayetçiyseniz, bu sorunu Google Fotoğraflar’ın en son sürümünü yükleyerek aşabilirsiniz.

Samsung çevreci bir hareketle gündemde işte detaylar