Google Pixel Watch, yüksek fiyatlı bir Fit model ile gelebilir

g5

Google, Pixel Watch olarak adlandırılacağı bildirilen pazardaki ilk akıllı saatini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihaza Google Pixel Watch Fit adlı başka bir model eşlik edecek.

Gelen son haberlere göre Google çalışanları tarafından Google Pixel Watch Fit adlı akıllı saatin başka bir modelini duyduğunu iddia ediyor, ancak Pixel Watch ile aynı olup olmadığı net değil.

Google Pixel Watch adı zaten şirket tarafından tescilli olduğundan, markanın yaklaşmakta olan akıllı saatinin Pixel Watch olarak adlandırılacağını varsaymak güvenlidir. Rapor, Pixel Watch Fit’in tasarımda bir fark yaratabileceğini ekliyor.

Google Pixel Watch

Neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip olması beklenen standart modelin aksine Fit modelinin ekran çevresinde oldukça kalın çerçevelere sahip olacağı söyleniyor . Yapıya gelince, standart modelin paslanmaz çelik gövdesinden farklı olarak Fit modelinin alüminyum gövde tasarımına sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca piyasaya sürüleceği söylenen bir Özel Siyah Versiyon da var.

Teknoloji devinin yaklaşmakta olan akıllı saatlerinin önümüzdeki ay Google I/O yıllık geliştiriciler konferansı sırasında resmileşmesi bekleniyor. Fiyatlandırmaya gelecek olursak, Google Pixel Watch Fit’in Samsung Galaxy Watch 4’ten daha pahalı olan 400 dolar civarında ve Apple Watch Series 7’nin başlangıç ​​fiyatı ile yaklaşık aynı fiyatta olması bekleniyor. Fitbit saatlerinden daha pahalıya mal olabileceğini söylemekte fayda var.

Mor renkte bir iPhone 14 görebiliriz