Google Pixel Fold fiyatı sızdırıldı!

Galaxy Fold

Bir süredir kulaktan kulağa bir rivayet gibi dolanan Google’ın katlanabilir akıllı telefonu, sonunda ete kemiğe bürünmüş gibi görünüyor.

Google Pixel Fold fiyatı sızdırıldı! Katlanabilir akıllı telefon piyasası, kimileri tarafından gelip geçici bir furya kimileri tarafındansa akıllı telefonların yeni istikameti olarak görülüyor.j  Özellikle bu pazara Samsung’un öncülük ediyor olması, bu yeni teknolojiyi bir furya olarak görenlerin “Edge” hamlesini örnek göstermesine neden oluyor. Ancak bu defa durum o kadar basit değil.

Bugüne kadar Samsung’un yanısıra Microsoft, Huawei ve Oppo gibi markaların da katlanabilir akıllı telefon ürettiği düşünüldüğünde, yavaş yavaş istikametin bu yöne doğru kaydığını söylemek yanlış olmayacaktır. İşte bu düşünceyi destekleyen bir diğer gelişme ise Google’ın da katlanabilir akıllı telefon üretmenin arifesinde olması.

pixel fold

Google Pixel Fold fiyatı sızdırıldı!

Bugüne kadar katlanabilir Google Pixel ile ilgili birçok iddia ortaya atılmışsa da, dişe dokunur bir bilgi bulunmuyordu. Ancak bugün Google’a yakınlığıyla bilinen bir internet sitesi, katlanabilir Google Pixel’in 1.400 dolara satışa sunulacağını iddia etti.

Bu iddia iki açıdan önemli. Birincisi Google’a yakın bir kaynağın fiyat bilgisi vermesi, akıllı telefonun çıkış tarihinin bir hayli yakın olduğunu gösteriyor olabilir. İkincisi ise, bu verilen fiyat şu an itibariyle satışta bulunan Samsung Galaxy Z Fold 3’ten tamı tamına 400 dolar daha uygun. Bunun anlamı da, sektöre yeni girişler olduğu sürece, katlanabilir akıllı telefonların alınabilirliği de artacaktır.

Şimdi gözler ise, Google’ın daha büyük ekranlı cihazlar için tanıtacağı Android 12L’ye çevrildi. Bakalım belki de, Android 12L bizlere katlanabilir Pixel hakkında da daha fazla bilgi alma imkanı verir.

MIUI 13 alacak Xiaomi modelleri belli oldu!