Google Pixel Fold 3D renderleri ortaya çıktı

Google Pixel 6 2

Google Pixel Fold’un Google’ın ilk katlanabilir akıllı telefonu olarak 2021’in sonundan önce piyasaya sürüleceğini belirtiyor.

Google Pixel Fold 3D cihazının artık standart olan içe katlanır esnek ekrana sahip olması bekleniyor. Buna, Google’ın patentlerine ve Pixel 6 serisi tarafından kullanılan tasarım dili ile yeni görüntüler ortaya çıkarıldı. Katlanabilir modelin gerçekten güzel görünümlü bazı görüntüleri ortaya çıkarılmış oldu.

Google Pixel Fold 3D

Görüntüler, Samsung Galaxy Z Fold 3’e benzemeyen bir tasarım gösteriyor. Selfie kamerası, ekranın sol üst köşesindeki bir delik içine yerleştirilmiş. Ön ekranın oldukça kalın çerçevelere sahip olacağına inanılıyor ve bu render’larına da yansıdı.

Açıldığında, içerideki daha büyük ekranda başka bir selfie kamerası daha elde edersiniz. Cihaz, Samsung’un Fold serisinde kullandığı benzer bir gizlenebilir menteşe ile donatılmış.

g1

Oluşturmaların yalnızca bir sanatçının hayal gücü olduğunu ve bu nedenle Google Pixel Fold’un gerçek görünümünü yansıtmayabileceğini unutmayın.

Daha önce, Google’a çok eksenli yumuşak menteşe mekanizması ve buna sahip katlanabilir bir cihaz için Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’nden (USPTO) bir patent verildi. 58 sayfalık belgeler, cihaz katlandığında yalnızca küçük bir kıvrım oluşturulacak şekilde tasarlanmış gelişmiş bir menteşe mekanizmasını tanımladı.

Google Pixel Fold 3D

Patent, tablet boyutunda bir ekrana sahip bir cihaza açılabilen, yukarıdaki Google Piksel Katlama görüntülerinde gösterilenden farklı olarak, içe doğru katlanır ekrana sahip bir cihazı tanımladı. Bundan, Google’ın Pixel Fold’ları için benzer bir tasarım kullanacağını varsaymak güvenlidir.

mma

Son olarak, kod adı “Pasaport” olan katlanabilir telefon bu yıl gibi erken bir tarihte piyasaya sürülebilir. 2021’in sonlarında çıkabileceği belirtildi.

Cihaz ilk olarak 2019 yılında bir blog yazarı tarafından bahşiş verilmişti ve daha yakın tarihli bir sızıntı , cihazın bir LTPO OLED ekran kullanacağını gösteriyor. Ayrıca bir ekran altı kamera ile gelebilir, ancak umutlarımızı çok yüksek tutmak istemeyiz.

Pixel 6 serisi ve Tensor SoC ayrıntıları piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı