Google Pixel Buds Pro 2 özellikleri belli olmaya başladı

Google Pixel Buds Pro 2 2

Daha önce gelen bilgilerde Google’ın, 2022’de piyasaya sürülen Pixel Buds Pro yeni versiyonu üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi Google Pixel Buds Pro 2’nin piyasaya sürülmesi için gereken iki sertifikayı aldığı ortaya çıktı.

Böylece cihazın çıkışı kesinleşirken, bazı özellikleri hakkında da bilgiler ortaya çıktı. Google Pixel Buds Pro 2’nin şarj kutusu, UL Demko ve Safety Korea sertifikalarında GH8tQ model numarasıyla listelendiği ortaya çıktı. UL Demko sertifikası, kasanın 650mAh Li-ion pil kapasitesine sahip olduğunu gösteriyor. 620mAh olan bir önceki versiyona göre 30 mAh daha yüksek olduğunu gösteriyor. Google, TWS kulaklıkta ANC devre dışı bırakıldığında 31 saat boyunca kullanılabilir olacak.

Google Pixel Buds Pro 2

Ayrıca Safety Korea düzenleyici dosyasında şarj kutusu pil ünitesine ait bir fotoğraf da ortaya çıktı. Ayrıca Çin merkezli bir şirket olan fason üretici olarak Chongqing VDL Electronics’ten destek alınacağı belirtiliyor.

Google’ın yıllık I/O Geliştirici Konferansı önümüzdeki ay gerçekleşecek. Orijinal Pixel Buds Pro, mayıs ayındaki aynı etkinlikte tanıtılmıştı. Ancak Pixel Buds Pro 2’nin aynı etkinlikte mi, yoksa Ekim ayında amiral gemisi Pixel akıllı telefonlarla birlikte mi tanıtılacağı henüz bilinmemektedir. Ayrıca, Pixel Watch 3’ün Google Pixel Buds Pro 2 ile birlikte tanıtılmasını bekleyebiliriz.

Minecraft filmi için geri sayım başladı