Google Pixel 9a İşte Böyle Görünüyor

Telefon yanında şarj cihazı vermeyen üretici sayısı hızla artıyor

Yaklaşmakta olan Google Pixel 9a’nın fotoğrafları sızdırıldı. Bu görseller yeni telefondaki tasarım değişikliklerini ortaya koyuyor.

Google Pixel 9a‘nın sızıntı fotoğrafları ilk olarak Facebook’taki Vietnamlı Pixel fan sayfası tarafından paylaşıldı. Bu görüntüler daha sonra Twitter’da veya yeni adıyla X’te ShrimpApplePro nickli diğer bir sızıntı kaynağı tarafından gündeme getirildi. Sızıntılarda Pixel 9a’nın tasarımında farklılıklar olduğu açıkça görülüyor.

Google Pixel 9a

Yeni telefon Pixel 8a’da olduğu gibi yatay olarak konumlandırılmış çift kameraya sahip, ancak flaş biraz daha düz profilde bulunuyor. Pixel 6a’dan bu yana kullanılan ikonik kamera tasarımı böylece değiştirilmiş. Çerçeveye gelince Pixel 9a düz çerçeveler ve yuvarlatılmış köşelerle Pixel 9 ile aynı tasarım felsefesini benimsemiş. Bununla birlikte çerçeveler Pixel 8a’yı da hatırlatacak şekilde kalın görünüyor.

Google Pixel 9a

Hoparlörlerin ve SIM kart girişinin konumu Pixel 9’a kıyasla farklı. Soldan sağa doğru konum değişikliği yapılmış. USBC-C portu ve mikrofon ise değişmemiş. ShrimpApplePro, Google Pixel 9a’nın siyah, gümüş ve iki renk daha dahil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacağını ileri sürdü. Cihazın seri üretime hazır olduğu ve tasarımın tamamlandığı vurgulanıyor. Pixel 9a yıl sonuna doğru satışa çıkacak.

Sonuç olarak verilen bilgileri ve sızıntı fotoğrafları herhangi bir doğrulama imkanımız yok. Ayrıca sızıntı görsellerin Facebook sayfasından da silindiğini belirtelim.

General Mobile ERA 50: Uygun fiyatlı yeni bir Android mi arıyorsunuz?