General Mobile ERA 50: Uygun fiyatlı yeni bir Android mi arıyorsunuz?

f dsfwe

#İŞBİRLİĞİ

General Mobile ERA 50 akıllı telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bildiğiniz gibi General Mobile, yıllardır ülkemizde fiyat performans odaklı ürünlerle boy gösteriyor. Eh, ülkemizin son yıllarına baktığımızda, ekonomik nedenlerden olayı artık çoğumuz uygun fiyat etiketli ürünlere daha fazla odaklandık diyebiliriz. İşte bu bağlamda ERA 50 de ilgi çekici ürünlerden bir tanesi. Eğer iyi bir ekran, iyi bir pil performansı ve özellikle sosyal medya kullanımı odaklı bir cihaz arıyorsanız, şimdiden ERA 50’yi de göz önünde bulundurabilirsiniz. İşte ürünün detayları…

General Mobile ERA 50, 8,35mm kalınlıkta ve 200 gram ağırlıkta. Renk seçeneklerine baktığımızda, siyah, beyaz ve yeşili görüyoruz. Bize deneyimleyebilmemiz için siyah rengi geldi. Köşelerden yumuşatılmış hatları olan ürün, plastik arka yüzeye sahip ve herhangi bir sorun oluşturmuyor. Beraberinde gelen koruyucu şeffaf kılıfla güvenle kullanabilirsiniz.

Büyük ekran deneyimi

General Mobile ERA 50, 6.78 inç değerde ekrana sahip ve bu ekran, hem FHD+ çözünürlük hem de 90Hz tazeleme değeri sunuyor. Dolayısıyla bir şeyler izlemek ve oynamak isteyenler için güzel bir ekran olduğunu söyleyebiliriz. Ekran, ufak dokunuşlarla dahi kolaylıkla yol almanıza da imkân sunuyor.

General Mobile ERA 50: Uygun fiyatlı yeni bir Android mi arıyorsunuz?

Güncel Android 14 işletim sistemi ve Helio G88 işlemcisi

Telefonumuz gücünü MediaTek’in Helio G88 işlemcisinden alıyor. 2GHz çalışma değerine erişebilen bu işlemciye 256GB dahili depolama ve 6GB RAM faktörleri eşlik ediyor. Peki sanal RAM artırma özelliği var mı derseniz, evet o da var. Boş disk alanından faydalanarak 6GB’a kadar ek değer yaratabilir ve böylece toplamda 12GB RAM değerini görebilirsiniz.

Ürünümüz güncel Android 14 işletim sistemine ve güvenlik yamasına sahip. Arayüz de gayet sade ve performanslı çalışıyor. Birkaç dakika içinde arayüze alışmanız mümkün. Başta da belirttiğimiz gibi, bir şeyler okumak, izlemek ve sosyal medyada gezinmek isteyenler için iyi bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.

General Mobile ERA 50: Uygun fiyatlı yeni bir Android mi arıyorsunuz?

Video oyunlar tarafına baktığımızda ise, grafik işlem gücü düşük oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Kelime oyunlarından tutun da platform oyunlarına kadar geniş bir yelpaze sizi bekliyor. Bu arada, Call of Duty gibi güçlü bir online FPS oyununu da düşük grafik ayarlarıyla akıcı olarak oynama şansınız var. Deneyimlerimizde, aşırı ısınma ve donma gibi can sıkıcı faktörlerle karşılaşmadığımızı söylemeliyiz.

General Mobile ERA 50, hem stereo hoparlör sistemine hem de FM radyoya sahip. Zaten kutudan kablolu kulaklık da çıkıyor. Böylece kulaklıklı kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Öte yandan, iş ve ofis deneyimlerinizde, bir kulaklığa ihtiyaç duymadan da stereo hoparlörlerden yardımlar alabilirsiniz.

108MP ana kamera

Telefonumuzun arka tarafında 108MP değerde ana kamera yer alıyor. Bu kamera, özellikle gündüz çekimlerinde, sabit haldeyken net fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor. Hareketli çekimler ve video çekimleri tarafında çok da iddialı olmadığını söylemeliyiz. Yine de, ağır çekim gibi seçenekler de sunuluyor.

Ön taraftaki 32MP kamera da hem filtreleri hem de bokeh detayıyla iyi ışıklı ortamlarda güzel selfie fotoğraflar çekmenize yardımcı oluyor.

General Mobile ERA 50: Uygun fiyatlı yeni bir Android mi arıyorsunuz?

Peki ya pil?

Telefonumuzda 5000mAh pil var ve tek şarj ile bir günü rahatlıkla geride bırakabilirsiniz. Sevindirici bir detay ise, 33w hızlı şarj desteği sunuluyor ve uyumlu adaptör kutuda geliyor. Böylece örneğin yaklaşık 25 dakikada cihazı sıfırdan %50’ye kadar şarj edebiliyorsunuz.

Ürünümüzde NFC gibi günümüzde çok işe yarayan bir kablosuz iletişim teknolojisinin de bulunduğunu söylemeliyiz.

Cihaz, an itibarıyla 10 bin TL fiyat etiketiyle bulunabiliyor.