Google Pixel 8 serisi için bir sızıntı daha geldi

Google Pixel 6 1

Pixel 8 serisine dair neredeyse her şeyi öğrenmiş bulunuyoruz ancak Google bizleri yeni sızıntılarıyla şaşırtmaya devam ediyor.

Google Pixel 8 serisi yaklaşmakta ve bu durum, geleceğe dair bir dizi dedikodu ve raporu beraberinde getiriyor. En son duyumlar, sadece renk seçeneklerini değil, aynı zamanda resmi duvar kağıtlarını da indirme fırsatını bizlere sunuyor.

Google Pixel 7 prototipi eBay'de göründü

Google, bugüne kadar birçok kullanıcının hala kullanmaya devam ettiği varsayılan duvar kağıtlarını sundu. Bu duvar kağıtları, kullanıcıların tercih ettikleri Pixel modelinin renk seçeneğiyle mükemmel bir uyum sağlıyor. Geçmişte B-Reel ve ustwo gibi stüdyolarla özel işbirlikleri aracılığıyla canlı duvar kağıtları da sunuldu. Ancak, önümüzdeki Pixel 8 serisi, daha minimalist ve statik bir duvar kağıdına işaret ediyor.

1 1

Google Pixel 8 serisi için bir sızıntı daha geldi

En son duyum, AndroidAuthority tarafından hazırlanan bir raporla gün yüzüne çıktı ve Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerinde sunulacak renk seçenekleri hakkında bilgi veriyor. Standart model, Sis, Yeşim, Meyan ve Şakayık olmak üzere dört renk seçeneğiyle gelecek. Diğer model ise Yeşim ve Meyan’a ek olarak Porselen ve Gökyüzü seçenekleriyle dört farklı varyasyonda sunulacak. Ancak, bu seçeneklerin tümünün geniş çapta piyasaya sürüleceği garantisi yok ve kullanılabilirlik farklı bölgelere bağlı olacak.

2

Sızan duvar kağıtlarını incelediğimizde, Google’ın farklı mineralleri tema olarak kullanma kararını koruduğunu görüyoruz. Yani bu, büyük olasılıkla yine Andrew Zuckerman’ın eseridir. Yeni duvar kağıtlarını tam çözünürlükte indirebilirsiniz. Google Drive bağlantısını kullanarak Pixel 8 galerisine gidebilirsiniz. Google Pixel 8 serisi için bir sızıntı daha geldi.

Galaxy S22 serisi beklenen güncellemesine nihayet kavuşuyor