Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için güncelleme yayınlandı

g1

Google, Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için beklenen güncellemeyi yayınlandı. Güncelleme ile beraber mevcut bazı hatalar ile beraber güvenlik yaması geldi.

Bilindiği gibi arama motoru devi Google Pixel 7 ve Pro modeli 5 yıllık güncelleme desteği veriyor. BU kapsamda da düzenli olarak şirket bazı iyileştirmeler yapıyor. Bunun örneği olarak şirket yeni eki güvenlik düzeltme ekini yayınladı. Pixel 7 ve Pixel 7 Pro akıllı telefonların her ikisi de en yeni güvenlik yaması güncellemesini almaya başladı. Birkaç hata düzeltmesi ile beraber cihazların pil ömrünü uzatacak bir sürüm diyebiliriz.

Pixel 6 serisi de güvenlik yaması güncellemesini aldı. Pixel 7 serisi “belirli senaryolarda termal performansı iyileştirmek için ekran güç tüketimi için optimizasyonlar” alırken, diğer yandan geçen yılki Pixels “belirli uygulamalar yüklenirken aşırı güç tüketimine neden olan bir sorun için bir düzeltme” alacak. Güncelleme ile gelen bazı özellikler şöyle sıralayabiliriz.

Google Pixel 7

  • Belirli koşullarda ara sıra yeşil ekranın titremesine neden olan sorun için düzeltme.
  • Belirli koşullarda termal performansı iyileştirmek için ekran güç tüketimi için optimizasyonlar.
  • Belirli düzenleme özelliklerini kullanırken Fotoğraflar uygulamasının ara sıra çökmesine neden olan sorun için düzeltme.
  • Pil doldurma
  • Belirli uygulamalar yüklenirken artan güç tüketimine neden olan sorun için düzeltme.

Bir sonraki Aralık güncellemesi, Google’ın üç aylık özellik düşüşünü içerecek ve bu nedenle, kullanıcı arayüzünde önemli özellikler ve değişiklikler bekleniyor. Pixel serisinin Aralık güncellemesinde tanıtılan bazı yeni özellikler olabilir.

Ayrıca, kaçırmış olmanız durumunda, Google Pixel 7 Pro yakın zamanda bir dayanıklılık testinden geçti ve ilginç bir esneklik sorunu ortaya çıkardı.

Honor Magic 5 serisi özellikleri ortaya çıktı