Google Pixel 6 ekran sorunlarıyla boşuyor: Problem büyük

Google Pixel 6 1

Google Pixel 6 ekran sorunlarıyla karşı karşıya. Cihazın yaşanan bir sorun nedeniyle kullanılamaz hale geldiği ifade ediliyor. Hadi gelin bu model ile ilgili yaşanan problemlere birlikte göz atalım.

Akıllı telefon sektörüne önemli bir soluk getirmeyi başaran Google Pixel 6 ekran sorunlarıyla karşı karşıya. Ekim ayında kendi üretimi tensor işlemciden güç alan Pixel 6 modelini piyasaya sunan Google beklemediği problemlerle boğuşuyor. Bugüne kadar cihaz hakkında birçok şikayet gelmişti.

Bu şikayetlerden ilki internete girememe ile ilgiliydi. Hemen ardından kullanıcılar durduk yere hata almaya başladıklarını belirtti. Yaşanan gelişmeler üzerine Google cihazları ile ilgili güncelleme kararı alındı. Yazılım ile ilgili sorunlar güncelleme üzerinden halledilse bile donanım tarafı biraz farklı.

Google Pixel 6 ekran sorunlarıyla mücadele ediyor

Google tarafından geliştirilen Pixel 6 cihazı büyük sorunlar ile karşı karşıya. Gelen son detaylara bakacak olursak ekranda durduk yere bazı çatlaklar oluşuyor. Reddit üzerinden paylaşılan bazı görsellere baktığımızda kullanıcılar hiçbir sebep yokken durduk yere bu cihazların çatladığını söylüyor.

Google Pixel 6 ekran

Konuyla ilgili detaylı araştırmalar yapıldığında fazla basınç ve sıcaklıklarda bu tür ekran problemlerinin yaşandığı görülüyor. Akıllı telefonun bir ucundan başlayan çatlak her yere yayılıyor. Böylece cihaz kullanılamaz hale geliyor. Google tarafından yapılan açıklamada bu problemin varlığı kabul edildi. Şirket üretim sürecinde hata yaptığını söylüyor.

Google Pixel 6 ağ sorunları büyümeye devam ediyor

Google Pixel cihazı ekran sorunlarıyla boğuşmaya devam ederken kullanıcılar teknik servislere akın ediyor. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda bu cihazlar ile ilgili daha fazla şikayet gelecek. Peki siz Pixel 6 modeli ile ilgili yaşanan bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz?