Samsung Galaxy Fold ne zaman satışa sunulacak?

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold’un ne zaman satışa sunulacağına dair bugün bir sızıntı da T-Mobile cephesinden geldi. Samsung Galaxy Fold çok yakında satışa sunulacak gibi görünüyor.

Samsung’un geçtiğimiz aylarda tanıtmış olduğu katlanabilir telefonu Galaxy Fold’un satış tarihi için bugün bir sızıntı daha geldi. Amerika’nın ünlü operatör firması T-Mobile, Galaxy Fold’un 25 Nisan 2019 tarihinde satışa sunulacağını sızdırdı. 1.980 dolardan satışa sunulacak olan Galaxy Fold, katlanabilir yapısı ile kullanıcılara çok farklı bir deneyim sunacak.

Samsung Galaxy Fold özellikleri

7.3 inç büyüklüğünde AMOLED panelli sonsuz ekran ile geliyor. 7.3 inçlik ekranın çözünürlüğü QXGA+ ve 4.2:3 oranındayken kapak ekranı 4.6 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlükte ve 21:9 oranında.

Samsung Galaxy A80 tanıtıldı! İşte özellikleri!

7nm üretim süreci ile üretilen sekiz çekirdekli yonga seti ve 12 GB RAM ile gelen telefonda sofistike çift batarya sistemi yer alıyor. 4,380 mAh kapasiteli bu batarya sistemi sayesinde oldukça uzun kullanım süreleri kullanıcılara sunuluyor.

Samsung Galaxy Fold

Telefonu tutuşunuza göre kameralar otomatik olarak devreye giriyor. Kapak kamerası f/2.2 diyafram değerinde 10 Megapiksel, arka kamera 16 Megapiksel + 12 Megapiksel + 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve ön kamera ise 10 Megapiksel + 8 Megapiksel çözünürlüğünde.