Google Nexus 5 Modelinin Resmi Fotoğrafları İnternete Düştü

Birkaç gündür sürekli görüntüleri sızan Nexus 5 akıllı telefonunun bu kez resmi kaynaktan görüntüleri aktarıldı. 2 adet Nexus 5 fotoğrafı, internete düştü.

Teknoloji dünyasında ki sırlar çok önemlidir. Piyasada yeni çıkacak olan ürünlere yönelik merak uyandırılır. Bu merak önemlidir. Çünkü ürünlerin ağızdan ağza reklamının yapılmasını sağlar. Apple firması, yeni iPad modellerinde bu yöntemi kullanırken, aynı yöntemi Google’de yeni akıllı telefonu için uyguluyor. Ancak Google diğer firmalar gibi sızıntı konusunda rekora imza attı diyebiliriz. Bu son gelen iki fotoğrafta bunu destekleyen bir gelişim oldu. Kanada’da yeni bir operatör hizmete girecek. Bu hizmete girerken de bir kampanyaya imza atmak istiyordu. Kampanyasını daha cazip kılmak adına Google firmasıyla anlaştı ve Nexus 5 telefonları kampanyada kullanma konusunda karar aldı.

2013101822443184018

Bu kampanyanın görselleri hazırlanırken çekilen fotoğraflarda internete düştü. Fotoğraflar çok net. Diğer sızan fotoğraflar gibi şekilsiz ve anlaşılmaz değil. Fotoğraflar üzerinde Kanada içerisinde hizmete girecek olan Telus firmasının logosu da var. Nexus 5 modelinin üretimi için Google firması LG ile çalışıyor. Google bu telefonun pazarlanmasında tüm kanalları deneyecek ve sadece Google Store’den alınmayacak. Daha geniş yelpazeye sahip bir satış ağı kullanılacak. Operatörler aracılığıyla da telefonun müşterilere ulaştırılması sağlanacak.

Dikkat ederseniz ekran genişletilmiş ve ekranların altında bulunan tuşlar da dokunmatik olarak ekrana yerleştirilmiş. Nexus 5 Androit 4.4 KitKat işletim sistemine sahip olacaktır.