Google Nexus 6 İsmini Almaya Çalışıyor

Nexus 6 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Merakla beklenen yeni Nexus akıllı telefonu bu ay resmi olarak tanıtacak olan Google’ın Nexus 6 isminin patentini almak için uğraştığı belirtiliyor.

İnternet devi Google geçtiğimiz ay resmi olarak duyurduğu yeni işletim sistemi Android L‘i ne zaman gün yüzüne çıkaracağını şimdilik açıklamamış olsa da, yeni Android sürümünün bu ay düzenlenecek bir basın toplantısıyla resmi olarak yayınlanması bekleniyor. Üstelik Android L’in görücüye çıkacağı bu etkinlikte Google’ın uzun süredir gündemde olan yeni Nexus akıllı telefonunu da resmi olarak tanıtacağı söyleniyor.

Nexus_6

Google‘ın yeni Nexus akıllı telefonunu hakkında birçok detay hala merak konusu olsa da, geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan yeni detaylar sayesinde telefonun Nexus 6 ismiyle piyasaya sürüleceği ortaya çıkmıştı. Amerikalı telefon üreticisi Motorola tarafından üretilecek olan yeni Nexus için Nexus 6 isminde karar kılan Google’ın bu ismin patentini almak için uğraştığı belirtiliyor. Şimdilik Motorola Shamu kod adıyla anılan yeni Nexus için Nexus 6 alınamadığı taktirde değerlendirilecek ikinci ismin ise Nexus X olabileceği iddia ediliyor.

Xbox One Japon Kullanıcıları Kazanmaya Çalışıyor