Nexus 6’tan İlk Görüntü Ortaya Çıktı

Nexus 6tan İlk Görüntü Ortaya Çıktı

Google’ın merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Nexus 6’dan ilk görüntü internete sızdırıldı ve telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

İnternet devi Google‘ın popüler akıllı telefon serisi Nexus’un yeni üyesi olan Nexus 6 hakkında söylentiler ve sızıntılar o kadar uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul ediyorki, telefondan görüntülerin şu ana kadar internete sızdırılmammış olması şaşırtıcı. Ancak sonunda beklenen oldu ve sızıntılarıyla meşhur evleaks hesabı tarafından Google’ın amiral gemisi akıllı telefonundan ilk görüntü paylaşıldı.

Nexus_6

İnternete sızdırılan bu ilk görüntüye bakılacak olursa, daha önce ortaya çıkan söylentilerde de iddia edildiği gibi büyük boyutlu bir akıllı telefon hazırlayan Google‘ın yeni akıllı telefonu 5.9 inç olacak. Öte yandan daha önce ortaya çıkan söylentilerin aksine Nexus 6‘nın daha düşük boyutlu ikinci bir versiyonunu satışa sunması beklenmiyor. Google’ın yeni akıllı telefonunu ne zaman piyasaya süreceği henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, Nexus 6’nın bu ay içerisinde resmi olarak tanıtılacağı daha önce doğrulanmıştı.

Microsoft Android Wear Klavyesi Yayınladı