Google Meet kullanışlı bir özellik alıyor

Google Meet kullanışlı bir özellik alıyor

Google Meet, yakında arkadaşlarınızı görüntülü görüşmelerde düzgün bir şekilde görmenizi kolaylaştıracak. Uygulamanın web sürümü, birinin kötü aydınlatma nedeniyle yeterince görünmemesi durumunda bu durumu algılayabilecek. Meet daha sonra parlaklığı otomatik artıracak. İşte detaylar.

Yeni özellik sayesinde görüşmedeki kişileri daha kolay görebilir ve kötü bir web kameranız varsa belki de görüntünüzü daha net hale getirebileceksiniz. Düşük ışık modu, geçen yıl Google Meet iOS ve Android mobil uygulamalarına gelmişti. Uygulama, ışık seviyelerini incelemek ve parlaklığı ayarlamak için AI (yapay zeka) kulanıyor. Özellik için yönetici kontrolü yok, ancak kullanıcılar bunu dilerlerse kendileri de manuel olarak kontrol sağlayabilecekler. Google özelliği etkinleştirmenin cihazınızı yavaşlatabileceğini de ekledi.

Google Meet kullanışlı bir özellik alıyor

Bu özellik, tüm Workspace ve G Suite temel ve iş kullanıcılarına geliyor. Google, bugünden itibaren özelliği dağıtmaya başladı. 15 Ekim’e kadar özelliğin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Hayatın dijital olduğu bu dönemde toplantılar da artık Zoom ve benzeri platformlar üzerinden yapılıyor diyebiliriz. Bu sebeple uygulamanın sunacağı özellik devrimsel nitelikte olmasa da online görüşmeleri daha fazla kolaylaştıracaktır. Eğer ışık ayarlaması yapmadıysanız ve bu görüşmenizi olumsuz etkiliyorsa Google Meet sizin yerinize bu sorunu çözecek ve parlaklığı otomatik olarak artıracak. Online görüşmelerde hala en çok Zoom uygulaması kullanılsa da Google da kendi platformunu geliştirmek için elinden geleni yapıyor.

Razer Strider XXL Hybrid mouse mat ile daha sağlam ve hızlı adımlar mümkün