Google Fotoğraflar sihirli silgi özelliğinde kritik hata

Google Fotoğraflar, videolara çift dokunma ve yakınlaştırma özelliği sunuyor

Google’ın yeni amiral gemileri olan Pixel 6 serisine özel Magic Eraser yani sihirli silgi özelliği, Google Fotoğraflar hatası ile gündemde.

Google Fotoğraflar sihirli silgi özelliğinde kritik hata! Buna göre seriye özel yapılan Google Fotoğraflar güncellemesi bazı telefonlarda uygulamanın hata vermesine neden oldu. Çevrimiçi sayısız rapora göre, Google Fotoğraflar uygulamasındaki en son güncelleme (sürüm 5.76.0.425427310), Pixel 6 birimlerinde sihirli silgi işlevini bozdu.

Hata, birçok Pixel 6 ve 6 Pro sahibini etkiliyor gibi görünüyor ve şimdilik düzeltmenin bir yolu yok. Bir fotoğrafa girip telefondaki sihirli silgi özelliğini kullanmaya çalıştığınızda uygulama çöküyor ve sizi ana ekrana atıyor.

Google Fotoğraflar silinen fotoğraflar ve videolar nasıl kurtarılır?

Google Fotoğraflar sihirli silgi özelliğinde kritik hata

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, Google Pixel ürün serisinin bir parçası olarak Google tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan bir çift Android akıllı telefondur. Toplu olarak Pixel 5’in halefi olarak hizmet ediyorlar. 19 Ekim 2021’de “Pixel Fall Launch” etkinliğinde resmen ilan edildiler ve 28 Ekim’de dokuz ülkede piyasaya sürüldüler. Ancak bu fotoğraf güncellemesi sorunu, Pixel 6 serisiyle ilgili uzun bir hata ve sorun listesindeki en sonuncusu.

Diğerlerinin yanı sıra ağ bağlantısı sorunları, başarısız bir aralık yazılım güncellemesi ve yanıt vermeyen parmak izi tarayıcıları görüldü. Şu anda sihirli silgi hatası için bir çözüm sunulmadı, bu nedenle Fotoğraflar uygulamanızı güncellemediyseniz, otomatik güncellemeleri kapatmanızı ve Google bir düzeltme yayınlayana kadar beklemenizi öneririz.

Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor